Στυλιανός Τζιρίτας

Μη φανταστείτε όμως ότι οι δύο κεφαλές του Ιούδα (Halford & Tipton) αφιέρωσαν παραπάνω από μία πρόταση για την αποχώρηση του εμβληματικού κιθαρίστα και την αντικατάσταση του από τον Richie Faulkner. Η συνέντευξη στο Rolling Stone είναι επιτακτικής αναγκαιότητας για να στηριχθούν οι συναυλίες της μπάντας στις ΗΠΑ τον Οκτώβρη και Δεκέμβρη του 2011 οπότε δεν υπάρχει χώρος για δάκρυα και παρανοήσεις. Πάντως και οι δυο έδωσαν σημαντικές πληροφορίες…

Glen Timpton «Δεν είναι το τέρμα της πορείας της μπάντας. Απλά σταματάμε τις παγκόσμιες τουρνέ. Το κάνουμε 40 χρόνια τώρα και δεν θέλουμε άλλο. Νομίζω ότι έχουμε εργαστεί αρκετά σκληρά για να φθάσουμε εδώ και αξίζουμε λίγη χαλαρότητα. Αν έρθει κάποιος βέβαια και μας προτείνει μια μικρή σειρά από συναυλίες που δεν θα εμπεριέχουν μεγάλες αποστάσεις προς κάλυψη μπορεί να πούμε ναι…αλλά η αλήθεια είναι ότι ίσως είναι η τελευταία φορά που θα έχει κάποιος τη δυνατότητα να δει τους Judas Priest πάνω στη σκηνή»

Rob Halford «Έχουμε φτιάξει νέα σκηνικά, έχουμε όλα τα εφέ για τα οποία οι άνθρωποι αγάπησαν τις συναυλίες μας, τα λέηζερ, τις φωτιές, τις βόμβες, τον καπνό, έχουμε νέα κουστούμια και φυσικά την κλασσική priest μοτοσικλέτα. Θα είναι η πεμπτουσία του metal»

 


{youtube width="480" height="300"}mIC7KQPDuD{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured