Στυλιανός Τζιρίτας

Μπορεί να ακούγεται ως (άλλη) μια κλασσική μετά θάνατον τιμητική κίνηση για το μεγάλο κιθαρίστα αλλά πίσω από την κουρτίνα υπάρχει ένας άνευ προηγουμένου διαξιφισμός μεταξύ των κληρονόμων του Hendrix.
Tα σχέδια για την π0ραγμάτωση του πάρκου που θα φέρει το όνομα του Jimi Hendrix το θέλουν να κατασκευάζεται στο κέντρο του Seattle και για την ακρίβεια δίπλα στο African American Museum, όπου θα υπάρχει μεταξύ άλλων μία μόνιμη σκηνή για ζωντανές εμφανίσεις συγκροτημάτων και μονοπάτια όπου θα είναι χαραγμένοι στίχοι από τραγούδια του.
Αυτά είναι τα ωραία βέβαια γιατί από την άλλη τα χρήματα που χρειάζονται φτάνουν το 1,2 εκατομμύρια δολάρια και έχουν μαζευτεί από δωρεές κοντά στις 360.000. Παράλληλα μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ των κληρονόμων του κιθαρίστα με τελευταίο επεισόδιο τη νίκη της ετεροθαλούς αδελφή του (Janie Hendrix) σε δικαστήριο έναντι του αδελφού του κιθαρίστα Leon που περιγράφει την ετεροθαλή αδελφή του και τον ξάδελφο του Robert (που έχει συμμαχήσει με την Janie ως αρπακτικά όρνεα…
Ο Jimi αν ζούσε θα ήταν σήμερα 69 χρόνων και είναι σίγουρο ότι θα είχε δώσει σε όλους τους μια γερή κλωτσιά στα πισινά…

{youtube width="480" height="300"}pPTP_JyQpl8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured