Στυλιανός Τζιρίτας

Η σχεδόν οριακή αυτή συνεργασία θα έχει ως αποτέλεσμα ένα τραγούδι το οποίο θα φιγουράρει σε μια συλλογή που τα έσοδα της θα διατεθούν για τους άπορους μουσικούς των ΗΠΑ και (θα) ονομάζεται We Play and Support -οι υπόλοιπες συμμετοχές έχουν να κάνουν με ανάλογα ντουέτα αλλά αυτό εδώ είναι σαφώς το πιο ηχηρό. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι Over the Hate there is a Sky και ενορχηστρωτής του παντρέματος είναι ο John Zorn που θα αναλάβει την παραγωγή ενώ (εδώ και αν γίνεται all star team) τη μίξη θα αναλάβει ο πάνσοφος Andy Wallace.
Η, πολυεπιτυχημένη στις ΗΠΑ, Enya πείστηκε από τον Zorn (που είναι φίλος της παραπάνω από 2 δεκαετίες) όταν αυτός της ανέλυσε τη λογική του στην παραγωγή, ότι σκοπεύει (όπως λέει) να κάνει τους Cannibal Corpse να ακούγονται περισσότερο ως ένα θορυβώδες ηχοπεδίο παρά σαν το κλασσικό death ξέσπασμα με το οποίο η αμερικάνικη μπάντα έχει κερδίσει το σεβασμό και την δική της ταυτότητα στο χώρο του metal έχοντας φτάσει πια στους 11 studio δίσκους.
Ο George Fisher, ο τραγουδιστής των CC, δήλωσε ότι μίλησε μία φορά με την Enya στο τηλέφωνο και του φάνηκε, όπως είπε χαρακτηριστικά «Μια πάρα πολύ καλή κυρία, αντίθετα με τον περισσότερο κόσμο»…

{youtube width="480" height="300"}JKQwgpaLR6o{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured