news.team

Θυμίζει λίγο τη γιούχα που δέχονταν τη δεκαετία του 80 διάφοροι καλλιτέχνες που πήγαιναν να παίξουν live στη Νότιο Αφρική ενώ ήταν φανερό ότι υπήρχε κάτι παραπάνω από εμφανής καταπίεση τη μαύρης κοινότητας. Θυμίζουμε μάλιστα ότι ανάμεσα στους καλλιτέχνες αυτού συμπεριλαμβάνονταν και οι Queen.
Με τα τελευταία γεγονότα στη Λιβύη και τη διεθνή κατακραυγή εναντίον του Καντάφι και του καθεστώτος του να κατακλύζουν τα διεθνή πρωτοσέλιδα, υπάρχει και μία αναμόχλευση και κριτική για ζωντανές εμφανίσεις καλλιτεχνών της αμερικάνικης μουσικής βιομηχανίας προς τέρψι και θέαση του μονάρχη και της ακολουθίας του.
Τρία ονόματα είναι που έχουν τραβήξει όλες τις βολές και τους μύδρους από ανθρώπους όπως ο Howie Klein (πρώην πρόεδρος της Reprise Records) και ο David T. Viecelli (ατζέντης μεταξύ άλλων και των Arcade Fire) με δημόσιες τοποθετήσεις τους. Τα ονόματα αυτά είναι η Beyonce, η  Mariah Carey και o Usher.
Ειδικότερα η Carey έγινε γνωστό ότι την Πρωτοχρονιά του 2009 εμφανίστηκε και είπε 4 τραγούδια έναντι 1.000.000 δολαρίων για την παρέα του υιού του μονάρχη.
Να σημειώσουμε ότι οι manager και των τριών καλλιτεχνών αρνήθηκαν να κάνουν την όποια σχετική δήλωση…
Στη φωτό και στο video παρακολουθούμε την ανάλογη performance για την αυλή του Καντάφι από την Beyonce…

 


 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured