Arcade Fire αποφάσισαν μέσω του manager τους Scott Rodger να απαντήσουν στις κατηγορίες που όχι μόνο σε blogs και ανωνύμως γράφονται αλλά εσχάτως και στην πλέον διάσημη εφημερίδα του πλανήτη στις μέρες μας, τους New York Times. Σε φύλο της προηγούμενης εβδομάδας ο γνωστός μουσικός αναλυτής και ειδικός στη μουσική βιομηχανίας  Steve Stoute, μέσω πληρωμένης καταχώρησης υποστήριξε ότι τα βραβεία όχι μόνο έχουν χάσει με αυτό που υποτίθεται ότι στηρίζουν αλλά και αφουγκράζονται, τις προτιμήσεις του κοινού αλλά διαπίστωσε ότι υπήρχαν παράτυπες λογικές προώθησης όπως π.χ. αναφέροντας και στις 2 κατηγορίες ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τους Arcade Fire που ήταν άγνωστοι σε μεγάλο μέρος του κοινού αλλά ήταν και αυτοί οι οποίοι έπαιξαν 2 φορές μέσα στα βραδιά των βραβείων ζωντανά.

Απαντώντας λοιπόν στα παραπάνω ο Scott Rodger είπε ότι ναι μεν γνώριζε ότι από πλευράς δημοτικότητας ήταν όντως το λιγότερο γνωστό συγκρότημα αλλά περί του τελειώματος της βραδιάς όσα λέγονται είναι αναληθή διότι δεν είχε κανονίσει η μπάντα να παίξει 2 φορές αλλά τους προσφέρθηκε αυτή η ευκαιρία την τελευταία στιγμή και εν μέσω της βραδιάς από τους ιθύνοντες των βραβείων και της τηλεοπτικής κάλυψης, συμπλήρωσε μάλιστα ότι όπως είναι γνωστό πάντα το τελείωμα της βραδιάς δεν έχει προγραμματισμό και είναι σχετικά χαλαρό.
Τέλος πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι «…Η μπάντα και ο δίσκος άξιζαν το βραβείο. Ξέρω ότι κάποιοι διαμαρτύρονται. Δεν θα έκαναν όμως το ίδιο αν το βραβείο ονομαζόταν «Πωλήσεις της Χρονιάς’. Εκεί δεν θα μπορούσαν να αρθρώσουν ούτε μισή κουβέντα»…

 


 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured