Τα μεγαθήρια του hard/heavy rock αρνούνται να πεθάνουν και κατά μία έννοια καλά κάνουν εφόσον καταφέρνουν ακόμα να ταρακουνούν στις ζωντανές εμφανίσεις τους.
 Κατά πρώτο λόγο οι Judas Priest ανακοίνωσαν σαφώς το ότι η αναγγελία της προγραμματισμένης παγκόσμιας τουρνέ τους που ξεκινά φέτος και που θα είναι όντως η τελευταία τους δε σημαίνει σε καμία περίπτωση το τέλος της μπάντας. Όπως διευκρίνισε ο κιθαρίστας Glen Timpton στο προσωπικό του site “…όχι μόνο αυτό δε σημαίνει τη διάλυση της μπάντας αλλά μπορώ να σας αποκαλύψω ότι δουλεύουμε πάνω σε καινούργια τραγούδια και θα ακολουθήσουν ηχογραφήσεις μέσα στο 2011”.

Την ίδια στιγμή η συμμετοχή του Steven Tyler στο American Idol εκτός από τα αρνητικά σχόλια που έχει επισύρει (ακόμα και από τον Joe Perry…) έχει ως αποτέλεσμα την άνοδο τραγουδιών και δίσκων των Aerosmith στα charts. Το I Don’t Want To Miss A Thing ανήλθε στο #19 των iTunes charts, και ακολουθείται (στην ίδια λίστα) από το κλασσικό Dream on στο #61 ενώ το best of της μπάντας Big Ones (1994) έφτασε στο #25 των πωλήσεων από δισκοπωλεία στις ΗΠΑ.
Οι Aerosmith παράλληλα δουλεύουν καινούργια τραγούδια με τον συνθέτη Henry Frederiksen  αλλά χωρίς τον Joe Perry να είναι αναμεμειγμένος στην όλη διαδικασία μέχρι στιγμής ένεκα υπερχρεώσεων του σε άλλα μουσικά πόστα…

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured