Οι Culture Club ξανά στο δρόμο

news.team
news.team

Οι πάλαι ποτέ δόξες της βρετανικής pop των 80s οι Culture Club θα επανενωθούν μέσα στο 2012, Το πιστοποίησε συνέντευξη του ο Boy George προσθέτοντας μάλιστα ότι «…θα κάνουμε μια κανονική παγκόσμια τουρνέ και θα ηχογραφήσουμε δίσκο».

Η επανένωση δεν μπορεί να γίνει μέσα στο 2011 όπως εξήγησε ο Boy George διότι θα συνεχιστεί η Here and Now προσωπική τουρνέ του που βασίζεται πάνω στη solo δισκογραφία του. Ουσιαστικά η μπάντα θα γιορτάσει τα 30 χρόνια από την  ίδρυση της και τα 10 από την τελευταία φορά που βρέθηκαν επί σκηνής.
Η προηγούμενη προσπάθεια επανένωσης το 2006 είχε πέσει στο κενό όταν ο Boy George αρνήθηκε τελικά να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρώην συμπαίκτες του στη μπάντα Mikey Craig και Jon Moss, παρ’ όλες τις αρχικές διαβεβαιώσεις του ότι ήταν σύμφωνος με την ιδέα. Τότε είχε δηλώσει ότι «αυτό για μένα είναι το σημάδι μιας καλής μπάντας. Κανείς να μην μπορεί να σε αντικαταστήσει. Κανείς δεν μπορεί να τραγουδήσει τα τραγούδια μου. Είναι τα gay τραγούδια αγάπης για το φίλο μου»…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Top