Η Venerate Industries παρουσιάζει τους ΟΜ ζωντανά και για δεύτερη φορά στην Αθήνα, την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011 στο θρυλικό Eightball Club και την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011 στο θρυλικό Gagarin 205.

Οι OM σχηματίστηκαν το 2003 όταν τα πρώην μέλη των SLEEP Al Cisneros (bass) και Chris Hakius (drums) άρχισαν να παίζουν ξανά, ύστερα από μια εξάχρονη αποστασιοποίηση από τα μουσικά δρώμενα. Το duo άρχισε να προβάρει χωρίς τη προσθήκη κιθάρας οι άλλων οργάνων.
Στα 3 πρώτα albums των ΟΜ συμμετέχουν τα δύο αρχικά μέλη της μπάντας, ο Al Cisneros (bass/vocals) και Chris Hakius(drums). Τον Ιανουάριο του 2008 ο Hakius έφυγε από το group για να ενταχθεί στην θέση του drummer ο Emil Amos (Grails). Τον Μάρτιο του 2008 οι OM ηχογράφησαν ένα 7" για την Sub Pop records. Το κομμάτι "Gebel Barkal" είναι το πρώτο με τον Amos στα drums ενώ το 2009 κυκλοφόρησαν νέο (και πρώτο μεταξύ τους) album με τίτλο “God is good” στο οποίο συμμετέχει και ο Robert Lowe γνωστός και ως LICHENS.
Τα live performances της μπάντας είναι τελείως τελετουργικά, ατμοσφαιρικά αφοσιωμένα, και μαγευτικά όπως για παράδειγμα το απίστευτο αστρικά ατμοσφαιρικό live-κατάθεση ψυχής που έδωσαν το 2007 στην πόλη της Ιερουσαλήμ, διάρκειας πέντε ωρών και τριάντα λεπτών!!!
 Οι OM έχουν παίξει σε αμέτρητα διεθνή festivals, μερικά από τα οποία είναι και τα εξής: All Tomorrow's Parties, Dour, Donau, Supersonic, Roadburn, Primavera, Festival International de Musique Actuelle de Victoriaville, Wire Adventures in Modern Music, ArthurBall, ArthurNights, Wall of Sound, Le Lieu Unique, SXSW, X Avant, και No-Fi UK.
 
Τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη ανοίγουν οι δικοί μας ΑGNES VEIN ενώ στην Αθήνα οι θα ανοίξουν οι δικοί μας UNIVERSE 217 παρουσιάζοντας μας ολοκαίνουργιο υλικό από την επερχόμενη κυκλοφορία του νέου δίσκου τους που θα κυκλοφορήσει από την Venerate Industries πολύ σύντομα.

TΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ INTERNET (Αθήνα): 20€
(περιορισμένα εισιτήρια στο http://omathens2011.eventbrite.com)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 25€
TAMEIO: 25€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
TICKET HOUSE:
ΑΘΗΝΑ, Πανεπιστημίου 42, ΕΝΤΟΣ ΣΤΟΑΣ, τηλ. 2103608366

Oι Πόρτες ανοίγουν στις 21:00 μμ
'Εναρξη 21:30 μμ


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ INTERNET (Θεσσαλονίκη): 15€
(περιορισμένα εισιτήρια στο http://omthessaloniki2011.eventbrite.com)
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 20€
TAMEIO: 20€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
TICKET HOUSE:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Μητροπόλεως 102, τηλ. 2310264880

Oι Πόρτες ανοίγουν στις 21:00 μμ
'Εναρξη 21:30 μμ


LINKS:
www.venerateindustries.com
www.myspace.com/venerateindustries
www.myspace.com/psychograndmammas
www.myspace.com/variationsontheme
www.kranky.net/artists/lichens.html
www.myspace.com/agnesveinband
www.myspace.com/universe217

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured