Ο Billy Corgan των Smashing Pumpkins κατηγορεί τις μεγάλες δισκογραφικές, ότι καταστρέφουν τον ενθουσιασμό των ακροατών.

news.team
news.team

Σε πρόσφατη σνέντευξή του στο Spinner.com ο ηγέτης των Smashing Pumpkins Billy Corgan, εμφανίζεται να κατηγορεί τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες για τις «τσιμπημένες» τιμές στα CDs και στους δίσκους οι οποίες, όπως αναφέρει, αφαιρούν από τον ακροατή τον ενθουσιασμό και την ευχαρίστηση που λαμβάνει κατά την ακρόαση της μουσικής.

«Όλο το σύστημα των μεγάλων δισκογραφικών εταιριών προκειμένου να ελέγξουν την αγορά, βγαίνει σαν πίεση η οποία σου αφαιρεί τον ενθουσιασμό και την συγκίνηση για την μουσική. Είναι σαν να μπαίνεις σε ένα εστιατόριο και να βλέπεις πανάκριβα πιάτα. Έτσι σου είναι πολύ πιο δύσκολο να απολαύσεις το φαγητό σου εκεί, αφού νιώθεις ότι σου αδειάζουν το πορτοφόλι αλλά χωρίς να καταλαβαίνεις το γιατί. Οι fans σε όλο τον κόσμο έχουν επαναστατήσει...» , λέει ο μουσικός και προσθέτει: «Σήμερα ο περισσότερος κόσμος δεν επιδίδεται σε πνευματικές αναζητήσεις, ενώ θα έπρεπε. Τα τελευταία 10 χρόνια υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι οι άνθρωποι δεν θέλουν να αγοράσουν μουσική, με τον τρόπο που έκαναν παλιότερα».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Massive Attack συνεργάζονται με τους Algiers, τον Saul Williams και τους Young Fathers στο νέο τους υλικό που

43 χρόνια μετά κυκλοφορεί ένα επίσημο clip του κομματιού.

FEATURED TODAY

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής ακούει δυνατά τσιτωμένο hardcore, από την Ουάσινγκτον μέχρι την Αθήνα κι από εκεί στο Λος Άντζελες.

Top