Πριν από λίγο καιρό ο Henry Rollins αποκάλυψε πρόσφατα σε ακροατήριο στο Los Angeles, ότι έχει κάνει την παραγωγή σε ένα album το οποίο δεν κυκλοφόρησε ποτέ.
Το album ήταν του Charles Manson και χρονολογείται από την δεκαετία του 1980, σύμφωνα με τον Rollins.

O πρώην frontman των Black Flag, παρουσίασε μάλιστα στο κοινό του και ένα ακουστικό pop τραγούδι από το εν λόγω album.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Paste com., ο Rollins την δεκαετία του 1980,  είχε έρθει σε επαφή με τον δικηγόρο του Manson, για να κάνει την παραγωγή στα τραγούδια του, αλλά το σχέδιο ματαιώθηκε αφού ο Rollins αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι που δούλευαν για αυτό το project είχαν δεχθεί απειλές κατά της ζωής τους. Έτσι, υπάρχουν μόλις πέντε κόπιες του δίσκου ο οποίος έχει τίτλο ‘Competition’ - και ο Rollins έχει τις δύο.

Το 2008 ο Rollins είχε αποκαλύψει στο NME πώς ακριβώς ξεκίνησε η επικοινωνία τους. Ο Mason του είχε στείλει ένα γράμμα το 1984, όπου μεταξύ άλλων του έλεγε ότι: «Σε είδα στο MTV και νομίζω ότι είσαι πολύ ‘cool’».

O Charles Manson εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης (από το 1969) στις φυλακές Cocoran (California), για την δολοφονία τεσσάρων ατόμων κατόπιν δικής του καθοδήγησης: της ηθοποιού και συζύγου του σκηνοθέτη Roman Polanski, Sharon Tate (η οποία ήταν στον έννατο μήνα κύησης) και τεσσάρων φίλων της και του ζεύγους LaBianca.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured