Επιβεβαιώθηκε η σοβαρή ασθένεια της Aretha Franklin.

news.team
news.team

Σύμφωνα με πληροφορίες του Undercover.com, η Aretha Franklin πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας. Την περασμένη εβδομάδα η θρυλική τραγουδίστρια της soul είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Detroit και σύμφωνα με συγγενικό της πρόσωπο «όλα είχαν πάει καλά», χωρίς ωστόσο να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι φήμες για την υγεία της Franklin, ξεκίνησαν όταν η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες τις συναυλίες (για διάρκεια έξι μηνών) και στη συνέχεια πήγε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί διέγνωσαν την ασθένεια όταν η Franklin βρέθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά μετά από πτώση της, το περασμένο καλοκαίρι. Τότε, έγιναν κάποιες εξετάσεις και με βάση την ηλικία και την γενική ιατρική της κατάσταση οι γιατροί της είχαν δώσει λιγότερο από έναν χρόνο ζωής (o καρκίνος του παγκρέατος έχει λιγότερο από 10% ποσοστό επιβίωσης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αλέξανδρος Βούλγαρης ανακοίνωσε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει δίσκο με παιδικά τραγούδια «όπως θα ήθελε αυτός να

Ο πρώτος δίσκος της Popi Sem ως SØMMERDUST μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά. Μαζί και το βίντεο για το κομμάτι ...

Ακούστε το νέο κομμάτι της ράπερ.

FEATURED TODAY

H ιδέα της ανεξάρτητης εταιρείας, του independent label, που έδωσε και το όνομά του στην indie σκηνή.
 

8 γυναίκες που υπηρετούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη μουσική βιομηχανία, αφηγούνται στην Τάνια Σκραπαλιώρη και την Ελένη Τζαννάτου τις δικές τους

Στο νέο του Diggin', o Ζώης Χαλκιόπουλος χάνεται στον κατάλογο της Jazzaggression και κολλάει με το Mona Lisa του Christian Reim Sextet.

Top