Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στην Toronto Sun, ο frontman των Gorillaz, Damon Albarn αποκάλυψε ότι η μπάντα μπορεί και να μπει στον πάγο για ένα μεγάλο διάστημα, μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας παγκόσμιας περιοδείας της.

Ο Albarn δήλωσε στην εφημερίδα ότι χρειάζεται χρόνο για να σκεφθεί το μέλλον των Gorillaz: « Αυτή η μπάντα ήταν μια απόλυτη επιτυχία...περιέργως. Αλλά πάντα σκεφτόμασταν ότι, όταν έχεις φθάσει σε ένα σημείο που έχεις πια πετύχει, τότε κάπου πρέπει να σταματήσεις, έτσι δεν είναι; Θα δούμε πως είμαστε τον Ιανουάριο, μόλις τελειώσει η περιοδεία. Μια περίοδος προβληματισμού και νηφαλιότητας...δεν θα μπορούσα να συνεχίσω για πολύ ακόμα με αυτούς τους ρυθμούς και αυτά τα μεγέθη», λέει ο Albarn.

Στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και ο Jamie Hewlett, ο οποίος συμπλήρωσε: «Αυτό είναι ένα θαυμάσιο σημείο για να αφήσει κάποιος τους Gorillaz. Στο τέλος της περιοδείας...σκέφτομαι αυτή την περιοδεία και τον κόσμο. Είναι μερικά πράγματα που σου συμβαίνουν μόνο μια φορά στη ζωή. Είναι μια και έξω».

Το επόμενο album των Gorillaz αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν από τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με προηγούμενες δηλώσεις των δύο μουσικών.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured