Στο Floral…

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου

Δανάη Παπουτσή LIVE


Η ηθοποιός Δανάη Παπουτσή τραγουδάει κομμάτια από το προσωπικό της άλμπουμ με τίτλο Ταμπλό Βιβάν και άλλες αγαπημένες ροκ ελληνικές και  ξένες μπαλάντες. Μαζί της ο συνθέτης Σάκης Τσιλίκης στο πιάνο, ο Κωνσταντίνος Κουτσικουρής στην κιθάρα και ο Πάνος Λαμπούρ στο βιολί.

Στις 22.00

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου

Δημήτρης Λάμπος Live
Παρουσίση CD

Ο Δημήτρης Λάμπος παρουσιάζει το πρώτο του cd, με τίτλο Μη σε φοβίσει η αγέλη. Την παρουσίαση θα προλογίσουν ο Αντώνης Μποσκοΐτης (Περιοδικό Δίφωνο) και ο Παναγιώτης Σεραφίγκος (902 αριστερά στα fm). Συμμετέχουν: Στάθης Δρογώσης, Μανώλης Φάμελλος, Βαγγέλης Μαρκαντώνης, Δημήτρης Παναγόπουλος. Παίζουν: Γιάννης Πλαγιαννάκος (κοντραμπάσο) και Φίλιππος Λευκαδίτης (κρουστά).

Στις 21.30

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου

Dj Palov from Cast -a - Blast

O dj και παραγωγός Palov, γνωστός από το διεθνές ντουέτο Palov & Mishkin της κολεκτίβας Cast-a-Blast, ξανά στο Floral.

Στις 22.00


Σάββατο 11 Δεκεμβρίου

SOUNDPARK LIVE

Rock κομμάτια διασκευασμένα όπως δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ. Αυτή είναι η πρόκληση των Soundpark. Από τη reggae στο trip-hop και από την jazz-soul μέχρι την electronica και το jungle beat. Κωστής Κοπανάρης (κρουστά), Γιάννης Αγγελόπουλος (τύμπανα), Μάνος Αναγνωστόπουλος (μπάσο), Νατάσσα Τσίρου (φωνή), Βαγγέλης Στεφανόπουλος (πλήκτρα).

Στις 22.00

Ακούστε το Floral στο www.clipartradio.gr

Θεμιστοκλέους 80, 106 81 Εξάρχεια   /   τηλ: 210 3800070   /   fax: 210 3800071
e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured