news.team

Πριν από ένα μήνα περίπου, αναφέραμε στα νέα του Avopolis ότι ο σεναριογράφος Paul Viragh (Sex, Drugs & Rock ‘n Roll) είχε αναλάβει να γράψει το σενάριο για μια αυτοβιογραφική ταινία για τον Joe Strummer των Clash. H ταινία θα έχει τίτλο ‘Joe Public’, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν.

Σήμερα, μαθαίνουμε ότι το κλασικό album των Clash ‘London Calling’ θα γίνει επίσης ταινία με τα πρώην μέλη της μπάντας, Paul Simonon και Mick Jones να είναι οι επικεφαλής του όλου εγχειρήματος. Πιο ειδικά, η ταινία θα περιγράφει την περίοδο που οι Clash ηχογραφούσαν το ‘London Calling’.

Το σενάριο έχει αναλάβει να γράψει ο Jez Butterworth ενώ στην παραγωγή του film θα συμμετέχουν επίσης  οι Alison Owen – μητέρα της Lily Allen – και ο Paul Trijbits. «Οι fans των Clash σε όλο τον κόσμο περίμεναν πολύ καιρό μέρχι να δουν την υπέροχη ιστορία αυτής της μπάντας να μεταφέρεται με σωστό τρόπο και με ακρίβεια στη μεγάλη οθόνη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Mick και ο Paul μας έδωσαν τις ευλογίες τους για αυτό το project και βρίσκονται στο πλευρό μας για να μας καθοδηγήσουν», δήλωσε η Owen.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στην επόμενη χρονιά, αλλά προς το παρόν δεν έχει αποκαλφθεί ποιοι θα ενσασρκώσουν τα μέλη της μπάντας.

To ‘London Calling’ κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1979 και θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά albums των Clash.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured