Εκδηλώσεις Δεκεμβρίου στο Floral

Guest dj sets – Live – Parties

Τετάρτη 01/12: Dj set Σταύρος Σταυρόπουλος
Ελληνικές και ξένες ροκ επιλογές από τον συγγραφέα Σταύρο Σταυρόπουλο.
Στις 22.00

Πέμπτη 02/12: Dj set Fantastikoi Hxoi
Ο ρομαντισμός του νέου κύματος και ο καλειδοσκοπικός ήχος της ψυχεδελικής pop των sixties εναλλάσσονται με afro ρυθμούς και funk περάσματα.
Στις 22.00

Παρασκευή 03/12: Dj set Chevy (Urban Disco, Social Grooves)
Digital soul, freestyle electronica, boogie, afro, nu-disco, electro-funk, deep house, balearic.
 Στις 22.00«Μη σε φοβίσει η αγέλη»

Σάββατο 04/12: Harris Lambrakis Quartet LIVE
Η μπάντα  σχηματίστηκε τον Νοέμβριο του 2006 και εστίασε στην αλληλεπίδραση και τις κοινές επιρροές μεταξύ των τεσσάρων μουσικών, έχοντας ως σημείο έναρξης την τροπική (modal) jazz της δεκαετίας του 1960, τον  αυτοσχεδιασμό και την παραδοσιακή μουσική από όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα ένα ιδιαίτερο ηχόχρωμα που το χαρακτηρίζει η δυναμική και η ενέργεια. Νίκος Σιδηροκαστρίτης: τύμπανα, Δημήτρης Θεοχάρης: πιάνο, Δημήτρης Τσεκούρας: κοντραμπάσο, Χάρης Λαμπράκης: νέυ.
Στις 22.00

Τρίτη 07/12: Δανάη Παπουτσή LIVE
Η ηθοποιός Δανάη Παπουτσή τραγουδάει κομμάτια από το προσωπικό της άλμπουμ με τίτλο Ταμπλό Βιβάν και άλλες αγαπημένες ροκ ελληνικές και  ξένες μπαλάντες. Μαζί της ο συνθέτης Σάκης Τσιλίκης στο πιάνο, ο Κωνσταντίνος Κουτσικουρής στην κιθάρα και ο Πάνος Λαμπούρ στο βιολί.
Στις 22.00

Τετάρτη 08/12: The Swing Sessions Party
Οι Athens_Swing_Cats, η πιο δραστήρια Swing ομάδα της Αθήνας,  κάθε δεύτερη Τετάρτη του μήνα διοργανώνουν τα δικά τους, μοναδικά πάρτι στο Floral. Τα τραπέζια φεύγουν και ο χώρος μεταμορφώνεται σε πίστα ξέφρενου χορού.
Στις 22.00

Πέμπτη 09/12: Δημήτρης Λάμπρος  LIVE – Παρουσίαση CD
Ο Δημήτρης Λάμπος παρουσιάζει το πρώτο του cd, με τίτλο Μη σε φοβίσει η αγέλη, στο FLORAL. Την παρουσίαση θα προλογίσουν ο Αντώνης Μποσκοΐτης (Περιοδικό Δίφωνο) και ο Παναγιώτης Σεραφίγκος (902 αριστερά στα fm).
Συμμετέχουν: Στάθης Δρογώσης, Μανώλης Φάμελλος, Βαγγέλης Μαρκαντώνης, Δημήτρης Παναγόπουλος.
Παίζουν: Γιάννης Πλαγιαννάκος (κοντραμπάσο) και Φίλιππος Λευκαδίτης (κρουστά).
Στις 21.30

Παρασκευή 10/12: Dj set Palov
O dj και παραγωγός Palov, γνωστός από το διεθνές ντουέτο Palov & Mishkin της κολεκτίβας Cast-a-Blast.
Στις 22.00

Σάββατο 11/12: SOUNDPARK LIVE
Rock κομμάτια διασκευασμένα όπως δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ. Αυτή είναι η πρόκληση των Soundpark. Από τη reggae στο trip-hop και από την jazz-soul μέχρι την electronica και το jungle beat. Κωστής Κοπανάρης (κρουστά), Γιάννης Αγγελόπουλος (τύμπανα), Μάνος Αναγνωστόπουλος (μπάσο), Νατάσσα Τσίρου (φωνή), Βαγγέλης Στεφανόπουλος (πλήκτρα).
Στις 22.00

Πέμπτη 16/12: Think>Play>Live - Menslounge Party
Το Μenslounge.gr, το μοναδικό lifestyle portal, κάνει την πρώτη του live εμφάνιση στο Floral. Mε καθημερινό motto το «Think>Play>Live» σας προσκαλούμε να γνωριστούμε, να παίξουμε και να ζήσουμε μαζί μία ξεχωριστή βραδιά με διαγωνισμούς, μοναδικά δώρα, πολλές εκπλήξεις και φυσικά καλή μουσική.  Μάθε περισσότερα στο www.menslounge.gr
Στις 22.00

Παρασκευή 17/12: SugahSpank! and the Swing Shoes LIVE
Οι Swing Shoes είναι μια ανήσυχη, πολυσυλλεκτική, κεφάτη μπάντα.  Σχηματίστηκε το 2006 από τον Άδωνη Γουλιέλμο και τον Γιώργο Κούτρα, που ξεκίνησαν να παίζουν στον δρόμο ένα μείγμα από swing, blues, gypsy jazz, bossa nova, rock, gospel και παραδοσιακά κομμάτια.  Το σχήμα πήρε τη σημερινή του μορφή με την προσθήκη του μπασίστα Πάνου Τομαρά (The Earthbound) το 2007 και του Ανδρέα Σιγαλού στο βιολί το 2009. Τον χειμώνα του 2008 ξεκίνησαν συνεργασία με την τραγουδίστρια Sugahspank!
Στις 22.00

Σάββατο 18/12: Τhe School of Beats Party (dj sets: Michael Delta & Olga Kouklaki)
Το τμήμα Τεχνολογιών Ήχου και Μουσικής του Aegean Omiros College  σας προσκαλεί στο "The School of Beats Party ". Στα decks  του Floral, οι καθηγητές του κολλεγίου Μιχάλης Δέλτα και Όλγα Κουκλάκη.
Στις 22.00

Τρίτη 21/12: Νύχτα της Μουσικής – Cold Feet Projekt LIVE
Με ανάλαφρη διάθεση, η μπάντα αποπειράται να διασκευάσει αλλά και να παίξει original υλικό, προβάλλοντας παράλληλα τις επιρροές της που κυμαίνονται από κλασική jazz, rock μέχρι μοντέρνα pop. Οι πειραματισμοί με τον ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό ήχο δημιουργούν μια έντονη ατμόσφαιρα με ελεύθερα και αυτοσχεδιαστικά στοιχεία.
Στις 22.00

Τετάρτη 22/12: Dj set  Στυλιανός Τζιρίτας & Τάσος Μαγιόπουλος
Το Αγόρι από το Οχάιο / Ο κύριος από τη Ντακότα. Το αμερικάνικο rock ’n’ roll στα πλατό του Floral. Το βράδυ της 22ας Δεκεμβρίου ο Στυλιανός Τζιρίτας και ο Τάσος Μαγιόπουλος (αμφότεροι συντάκτες στο avopolis.gr, Sonik και ραδιοφωνικοί παραγωγοί) παρουσιάζουν ένα μεγάλο αφιέρωμα στο έπος του αμερικάνικου rock ’n’ roll από τη δεκαετία του 1970 μέχρι και τις σκληροπυρηνικές μέρες μας. Κινούμενοι σε ένα ευρύτατο φάσμα καταβολών και ηχητικών σεκτών θα καταδείξουν τη συνάφεια μεταξύ του hard rock και των Smashing Pumkins, τον λυρικό μίτο που δένει τους Husker Du με τους Deftones και πώς οι Minutemen μπορούν να έχουν θεωρητικώς εγγόνια στα πρόσωπα των Maserati. Ή πώς αλλιώς από την επιστημονική φαντασία των Journey φτάσαμε στην κραυγή των Icarus Line… Περί πτήσεως πρόκειται…
Στις 22.00

Πέμπτη 23/12: 3 Girls on the Dexxx (Dr Orange, Meetsi, Lina Mei Wolf)
Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι: 1/4 nu swing και 2 κουταλιές funk. Ανακατεύουμε καλά με μια σανίδα του surf προσθέτοντας καλή διάθεση για να μας δέσει η βραδιά!
Στις 22.00

Παρασκευή: 24/12: Champagne & Reefer LIVE (Cast – a - Blast)
Η Cast – a Blast, μια από τις πιο δραστήριες μουσικές κολεκτίβες της χώρας, αναμιγνύει στο Χριστουγεννιάτικο μίξερ της ρυθμούς της Λατινικής Αμερικής, Νεοϋορκέζικα breaks και καυτά ακόρντα. Ζωντανά στο floral οι: Palov (Palov & Mishkin), BnC, Angelos Angelidis, Fernandez MC, σε έλα ολονύχτιο live πάρτι performance που παρουσιάζεται για 1η φορά.
Στις 22.00

Σάββατο 25/12: Hohoho, Meeeerry Swing Cats Party!
Το Floral και οι Athens Swing Cats ετοιμάζουν μεγάλο, εορταστικό πάρτι Χριστουγέννων. Με πολλή μουσική και χορό μέχρι τελικής πτώσεως.
Στις 22.00


Τρίτη 28/12: Dj set Anastasis
Cholo Jazz & favela swing sounds
Στις 22.00

Τετάρτη 29/12: Dj set ΤΟ ΒΟΥΝΟ
New lounge grooves, j-pop, 60s pop, Bergen electronica, space disc, cult merry tunes.
Στις 22.00

Πέμπτη 30/12: ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ LIVE
Τα Υπόγεια Ρεύματα σε μια ειδική βραδιά στα Εξάρχεια παρουσιάζουν μια συναυλία με ηλεκτρικό ελληνόφωνο ροκ από τη δισκογραφία τους και αιφνίδιες διασκευές. Γρηγόρης Κλιούμης (κιθάρα – τραγούδι), Κώστας Παρίσης (κιθάρα –τραγούδι), Απόστολος Καλτσάς (ηλεκτρικό μπάσο), Τάσος Πέππας (τύμπανα). Είσοδος: 10 ευρώ με ποτό.
Στις 22.00

Σάββατο 01/01: Νew Years Party feat Amores Perros LIVE & Guests
Ένα εκρηκτικό funky, acid jazz, soul live με άκρως αυτοσχεδιαστική και χορευτική διάθεση, πολλούς special guests και happenings ειδικά για την βραδιά. Mαζί τους στα decks, o dj Palov (Palov & Mishkin).
Άγγελος Αγγελίδης (κιθάρα), Μαγδαληνή Παναγιωτακοπούλου (φωνή), Κυριάκος Αλεξίου (τύμπανα),
Γιώργος Γρηγοράκος (μπάσο).
Στις 22.00

Εκδηλώσεις βιβλίου

Δεύτερα 13/12: Ο Γιάννης Μακριδάκης παρουσιάζει τα βιβλία του
Ο συγγραφέας Γιάννης Μακριδάκης μιλά για τα βιβλία του (Ενάμισης ντενεκές, Η δεξιά τσέπη του ράσου, Ήλιος με δόντια, Συρματένιοι – Ξεσυρματένιοι – Όλοι, Λαγού Μαλλί, από τις εκδόσεις Εστία) και συζητά με τους ακροατές.
Στις 19.00

Τρίτη 14/12: ΡΟΚ - Α - Μπίλυ ο ζουμερός!
Η "KIVOTOS" παρουσιάζει το βιβλίο - μιούζικαλ "ΡΟΚ - Α - Μπίλυ ο ζουμερός!" της Αργυρώς Αγγελοπούλου, σε μουσική Τόλη Κετσελίδη και ερμηνεία των: Γιάννη Ζουγανέλη, Έλντας Πανοπούλου, Μίρκας Παπακωνσταντίνου, Θανάση Τσαλταμπάση, Πένυς Ξενάκη, Σοφίας Βόσσου, Βάσιας Τριφύλλη, Γιάννη Γιοκαρίνη, Τζίμη Πανούση, Χρήστου Δάντη, Γιάννη Μπέζου και Φιόνας Τζαβάρα. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν η συγγραφέας και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης. Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Μάκης Δελαπόρτας.
Στις 19.00

Πέμπτη 16/12: Πρώτη παρουσίαση του βιβλίου του Πέτρου Τατσόπουλου
Οι εκδόσεις Οξύ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Πέτρου Τατσόπουλου «Το βιβλίο για τα βιβλία». Για το βιβλίο, μαζί με τον συγγραφέα θα μιλήσει, η δημοσιογράφος Λώρη Κέζα.
Στις 19.00

Κυριακή 19/12: Βιβλίο - Ημερολόγιο 2011 «Συναισθήματα»
Ζευγάρια που ερωτεύονται, πλήττουν ή τσακώνονται. Άνθρωποι που διεκδικούν πόντους στο αιώνιο παιχνίδι εξουσίας των δυο φύλων, διασταυρώνουν τα ξίφη τους επί χάρτου στο νέο Βιβλίο-Ημερολόγιο 2011 με τίτλο «Συναισθήματα» του Γιώργου Καστρουνή που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κοντύλι  / www.kondyli.gr. Πόλεμος ή συμφιλίωση, συναίνεση ή σύγκρουση, ποιος ξέρει;  Ίσως να μάθουμε στην παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα με ωραία μουσική και φυσικά... πολύ συναίσθημα! 
Στις 19.00

FLORAL: Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων / Τ: 210 3800070 / www.floralcafe.gr


Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured