Hip/Hip-Hop/Hop***

A live showcase of pure Hip Hop, through 3 different perspectives.

Infinite Livez (DE)
Grains (UK)
Mc Yinka & the Urbanix (GR)

Live at six d.o.g.s

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου
Ώρα: 22.00


Με διαφορετική αφετηρία, τρεις καλλιτέχνες προσεγγίζουν το hip-hop στο ίδιο live show case στο six d.o.g: Ελλάδα, Μεγάλη Βρετανία και Γερμανία στον ίδιο ρυθμικό παρανομαστή!

Με έδρα το Βερολίνο, ο Infinite Livez πρωταγωνιστεί στο πειραματικό hip-hop. Το 2004 εξέδωσε, από την Big Dadda, τον πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο “Bush Meat”, ενώ το δεύτερο άλμπουμ του "Art Brut Fe De Yoot" (Big Dadda), έχει αναγνωριστεί ώς “unique achivement in experimental hip-hop” και του έδωσε τη σκυτάλι για άλλους δύο επιτυχημένους δίσκους. Ο Infinite Livez, έχοντας στο βιογραφικό του 4 άλμπουμ, σε συνεργασία με πολλούς σημαντικούς παραγωγούς όπως τους David Murray, Jahcoozi, Part 2, Nils-Peter Molvar, Elliot Sharp και Kid Acne, έρχεται στην Ελλάδα και στο six d.o.g.s για να συμμετέχει στο 3 Street Dimension Hip Hop Live Show Case!

Ο Mc Yinka είναι ο μοναδικός Αφρό-Έλληνας που έβγαλε solo, full-length album στη χώρα μας, ενώ έχει εμφανιστεί με επιτυχία σε περισσότερα από 300 live εντός κι’ εκτός Ελλάδος. Επίσης, έχει κάνει support σε σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως DJ Vadim, MethodMan, Ghost Face Killah, Orishas κ.α. Ο McYinka μαζί με τους Urbanix συμμετέχοντας στο 3 Street Dimensional Hip Hop Live Show Case, θα παρουσιάσουν ένα live 'LIBERATION CULTURE SHOW' με στοιχεία αστικής και χορευτικής μουσικής -με θετικό τρόπο σκέψης- τραγούδια από τον προσωπικό του δίσκο “Αλάνα” αλλά και πολλές reggae, funk, afro beat, jazz και neo soul διασκευές σε hip hop διάσταση.

Με μόνιμη κατοικία στο Λονδίνο, ο Grains ξεκίνησε τις ζωντανές εμφανίσεις πρόσφατα στη Μεγάλη Βρετανία και έχει εμφανιστεί δίπλα σε Nosaj Thing, Bear in Heaven, Bullion, Oh No Ono,κ.ά. To remix που έκανε στο Tailbones Blues του Larry Gus κυκλοφόρησε σαν digital bonus track του I Can Hear It Now EP της Cast-A-Blast, ενώ καινούργιές και πολλά υποσχόμενες κυκλοφορίες του αναμένονται σύντομα. Ο Grains για το 3 Street Dimensional Hip Hop Live Show Case δημιουργεί ένα ποπ μείγμα από samples, loops, FX, διάφορα όργανα, και φωνές.


-Ημερομηνία: Πέμπτη 25 Νοεμβρίου
-Ώρα έναρξης: 22:00
-Είσοδος: 12 euro

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου  6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured