H Innersense Productions, γιορτάζοντας τα 14 χρόνια παρουσίας της στην εγχώρια ηλεκτρονική μουσική σκηνή, παρουσιάζει ένα μεγάλο επετειακό Event με την ονομασία “ETHOS_V2”, με κεκτημένη ταχύτητα από το περσινό επιτυχημένο (πρώτο) “ETHOS”, στο οποίο είχε φιλοξενήσει τους Kid Loco, Adam Freeland, LTJ Bukem και MC Conrad.

Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, σε δύο (αυτή την φορά) ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του Συνεδριακού Κέντρου της Εθνικής Ασφαλιστικής, με ειδικά εγκατεστημένο ηχοσύστημα, visuals και video projections, εγκαταστάσεις Bars, WC και με δυνατότητα κρατήσεων τραπεζιών, θα παρουσιαστεί ένα από τα ποιοτικότερα DJ Line – Up, στα πρότυπα και με τις αξίες του περσινού ETHOS.

LTJ BUKEM & MC CONRAD
DAVE ANGEL
MARC HYPE

Γιατί “ETHOS” ?
Γιατί σε αυτό που ονομάζεται “Clubbing”, πρέπει επιτέλους να υπάρχει ΉΘΟΣ. Πρέπει οι Promoters να σέβονται τους Clubbers, ώστε να κερδίσουν τον σεβασμό του κοινού, χωρίς το μόνο μέλημά τους να είναι τα χρήματα.
Έτσι η Innersense Productions φιλοδοξεί να παρουσιάσει ένα Event όπου :
- Ο χώρος θα είναι πολυτελής και θα εξυπηρετεί τις ΑΝΑΓΚΕΣ και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των παρευρισκομένων
- Ο ήχος θα είναι αυτός που πρέπει, ώστε το κοινό αλλά και οι καλλιτέχνες να ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ την μουσική
- Θα συμμετάσχουν ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ καλλιτέχνες (ο καθ’ένας στο είδος του), χωρίς ίχνος περιφρόνησης προς το κοινό, καλλιτέχνες που ο καθ’ένας μόνος του να παρουσιάζει κάτι μοναδικό
- Το κόστος για το κοινό να είναι ΛΟΓΙΚΟ, τόσο σε επίπεδο τιμής εισόδου, όσο και σε επίπεδο κατανάλωσης.
To Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής βρίσκεται στην Λεωφόρο Συγγρού 103-105 (Ρεύμα προς Αθήνα), πλησίον του ξενοδοχείου Intercontinental, έναντι της Παντείου.

Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 22:00.

Εισιτήρια θα διατίθονται με OnLine προπώληση καθώς και σε γνωστά κεντρικά δισκοπωλεία, αλλά και στην είσοδο του Event. Περισσότερες πληροφορίες για την ημερομηνία διάθεσης και τις τιμές των εισιτηρίων θα σας αποσταλλούν σε νέο δελτίο τύπου.

Οι καλλιτέχνες του “ETHOS_V2”.

LTJ BUKEM

Όποτε εμφανίζεται στο residency του στο Fabric του Λονδίνου δημιουργεί το αδιαχώρητο, οι μνημειώδεις εμφανίσεις του στο Exit Festival στην Σερβία (ψάξτε για το σχετικό DVD) και σε άλλα κορυφαία festivals του πλανήτη και οι εκστασιασμένοι clubbers σε ολόκληρο τον κόσμο δικαιώνουν περίτρανα τον κατά πολλούς κορυφαίο Drum’n’Bass καλλιτέχνη του πλανήτη, LTJ BUKEM. Μία αναζήτηση στο YouTube είναι ικανή να πείσει και τον πιο επιφυλακτικό ή κάποιον που μέχρι σήμερα δεν κατανοούσε γιατί ο LTJ BUKEM κατέχει αυτόν τον τίτλο.
“Ο άνθρωπος που πήρε το Drum’n’Bass από τα υπόγεια του Λονδίνου και το έδωσε στις μάζες”, “O αναγεννησιακός καλλιτέχνης της ψηφιακής εποχής”, “Ο καλλιτέχνης που καθόρισε το πνεύμα του Drum’n’Bass”, είναι μερικοί μόνο από τους χαρακτηρισμούς που του έχουν αποδοθεί στα 20 χρόνια της θρυλικής του καριέρας.
Ιδιοκτήτης της Good Looking, ενός κολοσσού που κατέχει την ομώνυμη δισκογραφική καθώς και εννέα ! άλλες, έχει κυκλοφορήσει τις πασίγνωστες σειρές CD “Logical Progression”, “Earth” και “Progression Sessions”, αναρίθμητα Maxi Singles και Artist Albums. Remixer του Herbie Hancock και των Jodeci, παραγωγός Soundtracks του Hollywood (The Jackal, James Bond) και φυσικά παραγωγός των Tracks που άλλαξαν για πάντα την πορεία του Drum’n’Bass, όπως τα “Demon’s Theme”, “Atlantis”, “Music” και “Horizons”.
Nην Resident στο Fabric και πρόσφατα Compiler του “Fabric Live 46” CD, ο LTJ Bukem παραμένει πιστός στο Ετήσιο ραντεβού του με το Αθηναϊκό κοινό.

MC CONRAD

“Η φωνή του Drum’n’Bass”, μόνιμος παρτενέρ του LTJ Bukem στα DJ Sets του, επανειλημέννα ψηφισμένος ως ο Κορυφαίος D’n’B MC στον πλανήτη και ήδη πρότυπο για πολλούς άλλους MC’s, o MC CONRAD δικαιούται να καμαρώνει για ένα σεβαστό μέρος της επιτυχίας του LTJ Bukem, καθώς είναι αυτός που παρασύρει τους clubbers σε ντελίρια ενθουσιασμού συνοδεύοντας την μουσική με τα φωνητικά του.

Οι εμφανίσεις των LTJ BUKEM & MC CONRAD είναι πλέον περισσότερο Live Performances, παρά απλά DJ Sets, καθώς τα ζωντανά φωνητικά του MC CONRAD συνδυάζονται άψογα με το αλάνθαστο DJ Set του LTJ BUKEM πάνω σε συναυλιακή σκηνή και όχι πίσω από ένα απλό DJ Booth.
Το ειδικό Set Up ολοκληρώνεται από ειδικά visuals στην πλάτη της σκηνής.

DAVE ANGEL

Ζωντανός θρύλος του Βρεταννικού Techno και εμβληματική φυσιογνωμία της θρυλικής R & S Records, ενός εκ των ιστορικότερων Labels της ηλεκτρονικής μουσικής.
Ένας από τους πιο χαρισματικούς Techno DJ’s του πλανήτη και ένας εκ των κορυφαίων Techno παραγωγών.
Ο άνθρωπος που όσο κανένας άλλος Techno παραγωγός “πάντρεψε” το Techno με την Funk, ιδιοκτήτης της Rotation Records και παλιός γνώριμος του Αθηναϊκού Clubbing, ο Dave Angel αρέσει ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν το Techno ως πρώτη τους επιλογή.
Ο Dave Angel είναι αυτό που λέμε μια “μεγάλη μορφή” της ηλεκτρονικής μουσικής, καθώς με το “Come Back” που πραγματοποιεί εδώ και έναν χρόνο σηματοδοτεί και υπενθυμίζει ότι κάποια πράγματα, όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν αλλάζουν, η ποιότητα παραμένει ίδια.

MARC HYPE

O Marc Hype είναι ο κορυφαίος Γερμανός Turntable Freestyler.
Ξεκίνησε την καριέρα του το 1988 και η μανιώδης ενασχόλησή του με τα πικάπ του χάρισαν τον τίτλο του ITF Champion για τις χρονιές ‘98 και ‘99.
Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους Hip Hop καλλιτέχνες και DJ’s, όπως οι Masta Ace, Souls Of Mischief, DJ Z-Trip, Killa Kela & Mr. Lif.
Ο ήχος στα DJ Sets του Marc Hype βασίζεται στο Funk και στο Hip Hop, “πειραγμένα” με βαριές δόσεις από Breakbeats, δημιουργώντας ένα Uptempo Groove που δεν αφήνει κανέναν να σταθεί ακίνητος.
Κάποιοι ίσως να χορέψατε ασταμάτητα κατά την περσυνή του επίσκεψη στην Αθήνα ως ντουέτο μαζί με τον Jim Dunloop.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured