‘Dancing With Myself’ θα ειναι ο τίτλος της αυτοβιογραφίας του Billy Idol, η οποία θα βγει στην αγορά στα τέλη του 2011 ή μέσα στο 2012. Η αυτοβιογραφία φέρει τον τίτλο του πρώτου single που κυκλοφόρησε ο Idol με την πρώτη του μπάντα Generation X.
Ο τραγουδιστής, αποφάσισε μάλιστα να γράψει ο ίδιος τα απομνημονεύματά του, αφού όπως αναφέρει και σχετικό δελτίο τύπου «έχει ένα έμφυτο ταλέντο στη διήγηση».

«Η ζωή, μου χάρισε ένα χρυσό κλειδί όταν ερωτεύθηκα το rock ‘n roll. Ήταν το κλεδί που ήρθε στα χέρια μου για να μου δώσει τις απαντήσεις σχετκά με το πως πρέπει να ζει κάποιος και πως μπορεί τελικά να πετυχαίνει τα ονειρά του. Αυτός ο κόσμος που ανοίχτηκε μπροστά μου ήταν γεμάτος με μεγάλες ευκαιρίες αλλά και πειρασμούς: ναρκωτικά, ποτά, γυναίκες. Ωστόσο πρέπει να γράφεις καλά τραγούδια για να επιβιώσεις. Και οφείλεις να ζεις τη ζωή σου στο έπακρο για να καταφέρεις να τα πραγματοποιήσεις όλα αυτά! Τώρα θα τα βάλω όλες αυτές τις ιστορίες σε ένα βιβλίο, το οποίο βγαίνει μέσα από την ψυχή μου», λέει ο Idol.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured