Μια περίεργη εκστρατεία κατά των Weezer έχει ξεκινήσει πρόσφατα ο James Burns, από το Seattle των Hνωμένων Πολιτειών, όπου και κατοικοεδρεύει. Ο Burns, ούτε λίγο ούτε πολύ, θα προσφέρει – όπως λέει ο ίδιος – περί τα 10 εκατομμύρια δολάρια στους Weezer για να διαλύσουν την μπάντα. Ο Burns δηλώνει ότι δεν είναι κάν fan της μπάντας, αλλά υποστηρίζει ότι έχει κουραστεί να ακούει τους φίλους του - οι οποίοι προφανώς είναι fans των Weezer – να λένε ότι έχουν απογοητευθεί απο τις πρόσφατες κυκλοφορίες της μπάντας.
«Κάθε χρόνο ο Rives Cuomo ορκίζεται ότι έχει αλλάξει και ότι το επόμενο album της μπάντας θα είναι ό,τι καλύτερο έχουν κυκλοφορήσει οι Weezer μετά το ‘Pinkerton’ και τελικά τί γίνεται; Ακόμα μια πατάτα τύπου 'Beverly Hills' ή 'I’m Your Daddy'.», λέει ο Burns.

Η εκστρατεία έχει τίτλο ‘We will offer Weezer $10 million to break up' και καλεί τους 852.000 ανθρώπους που είχαν αγοράσει το album ‘Pinkerton’ να δωρίσουν 12 δολάρια έκαστος, για να συγκεντρωθεί το ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι Weezer από την πλευρά τους μέσω του drummer τους Patrick Wilson απαντούν με χιούμορ για το θέμα: «Αν καταφέρουν να συγκεντρώσουν 20 εκατομύρια δολάρια, θα προχωρήσουμε σε μια μεγαλειώδη διάλυση».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured