Προσφέρουν 10 εκτομμύρια δολάρια στους Weezer για να διαλυθούν!

news.team
news.team

Μια περίεργη εκστρατεία κατά των Weezer έχει ξεκινήσει πρόσφατα ο James Burns, από το Seattle των Hνωμένων Πολιτειών, όπου και κατοικοεδρεύει. Ο Burns, ούτε λίγο ούτε πολύ, θα προσφέρει – όπως λέει ο ίδιος – περί τα 10 εκατομμύρια δολάρια στους Weezer για να διαλύσουν την μπάντα. Ο Burns δηλώνει ότι δεν είναι κάν fan της μπάντας, αλλά υποστηρίζει ότι έχει κουραστεί να ακούει τους φίλους του - οι οποίοι προφανώς είναι fans των Weezer – να λένε ότι έχουν απογοητευθεί απο τις πρόσφατες κυκλοφορίες της μπάντας.
«Κάθε χρόνο ο Rives Cuomo ορκίζεται ότι έχει αλλάξει και ότι το επόμενο album της μπάντας θα είναι ό,τι καλύτερο έχουν κυκλοφορήσει οι Weezer μετά το ‘Pinkerton’ και τελικά τί γίνεται; Ακόμα μια πατάτα τύπου 'Beverly Hills' ή 'I’m Your Daddy'.», λέει ο Burns.

Η εκστρατεία έχει τίτλο ‘We will offer Weezer $10 million to break up' και καλεί τους 852.000 ανθρώπους που είχαν αγοράσει το album ‘Pinkerton’ να δωρίσουν 12 δολάρια έκαστος, για να συγκεντρωθεί το ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι Weezer από την πλευρά τους μέσω του drummer τους Patrick Wilson απαντούν με χιούμορ για το θέμα: «Αν καταφέρουν να συγκεντρώσουν 20 εκατομύρια δολάρια, θα προχωρήσουμε σε μια μεγαλειώδη διάλυση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας οδηγός για τις ταινίες που θα δείτε αυτή την εβδομάδα στο Backstage Film Festival

Στο τελευταίο επεισόδιο των Simpsons, η Lisa αποκτά έναν φανταστικό φίλο που είναι «ένας καταθλιπτικός τραγουδιστής

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο τα λέει με τον Κυριάκο Μπαλάνο των Silent Winter.

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής αναπολεί τις εποχές που τα blogs καθόριζαν τις νέες μουσικές τάσεις. 

Η δισκογραφία του Nick Cave, μέσα από κείμενα που δημοσιεύτηκαν στο Avopolis, μαζί με κάποιες σκέψεις που φέρνουν αυτά τα ταξίδια...

Top