news.team

Venerate Industries proudly presents:

DUB TRIO (Ipecac Recordings)
+Support :Yellow Devil Sauce & Emptiness is Form

THE DUB POWER IS BACK!!!
ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 @ ΑΝ CLUB

Το Avopolis, σε συνεργασία με τη Venerate Industries, δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από μία μονή πρόσκληση για τη συναυλία των Dub Trio, αυτή την Κυριακή, 3 Οκτωβρίου, στο An. 

Στείλτε τη συμμετοχή σας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ως σήμερα Παρασκευή το απόγευμα. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με mail και θα πρέπει να παρουσιαστούν με την αστυνομική τους ταυτότητα στην είσοδο της συναυλίας, ώστε να παραλάβουν τις προσκλήσεις. 

Dub Trio

Από τη γέφυρα του Brooklyn στην καρδιά της Αθήνας,οι DUB TRIO επιστρέφουν στην Ελλάδα για δεύτερη φορά να μας ‘’κουνήσουν’’ για τα καλά.

Έχοντας 4 full length albums στο ενεργητικό τους και έχοντας βρεθεί στην ίδια σκηνή με μπάντες όπως οι HELMET, MIKE PATTON / PEEPING TOM, CLUTCH, GOGOL BORDELO, οι DUB TRIO έχουν κερδίσει επάξια το στέμα του βασιλιά του ‘’crossover’’, περιπλέκοντας αρκετά ήδη μουσικής όπως dub, metal, punk-rock, shoegaze, noise και post-hardcore δίνοντας μια άλλη διάσταση στα δεδομένα της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας.

Ο Mike Patton ήταν από τους πρώτους που αναγνώρισαν το μεγάλο ταλέντο και την μοναδική ιδιαιτερότητα της μπάντας από το Brooklyn.
Παγκοσμίου φήμης περιοδικά όπως τα ALARM, ALTERNATIVE PRESS, IMPOSE MAGAZINE, MAGNET αλλά και πλήθος άλλων έχουν γράψει τα καλύτερα λόγια για την μουσική του group.
Τα μέλη του group έχουν συνεργαστεί με αρκετά μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής (Mos Deaf, The Fugees , 50 Cent, Tupac, Common) σαν session μουσικοί και φυσικά έχουν συνεβρεθεί στην ίδια σκηνή με τον Mike Patton ως Peeping Tom.

Οι Joe Tomino, DP Holmes και Stuart Brooks a.k.a. DUB TRIO, θα ανέβουν στη σκηνή του ΑΝ club στις 3 Οκτωβρίου παρουσιάζοντας live την δισκογραφία τους σε ένα set γεμάτο από δυνατές κιθάρες, τεχνικά  drums και post-dub ατμόσφαιρα.
Oι Πόρτες ανοίγουν στις 21:00 μμ
‘Εναρξη 21:30 μμ

TΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ:
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ INTERNET: 15€
http://dubtrioathens.eventbrite.com
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 20€
TAMEIO: 20€
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
TICKET HOUSE:
ΑΘΗΝΑ, Πανεπιστημίου 42, ΕΝΤΟΣ ΣΤΟΑΣ, τηλ. 2103608366

Links:
http://www.dubtrio.com
http://www.myspace.com/dubtrio
http://www.facebook.com/dubtrio

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured