H CTS Productions παρουσιάζει τρία underground post-rock events στο Mad Club με τους Khuda (uk), Keira Is You (pl) & Man Zero (cro).

H Catch The Soap Productions παρουσιάζει τρία καλά κρυμμένα διαμάντια της νεότερης post-rock σκηνής της Ευρώπης, σε τρία ξεχωριστά events στο Mad Club (Δεκελέων 12, Γκάζι), πλαισιωμένα από γνώριμες ή μη αλλά σίγουρα αγαπημένες εγχώριες μπάντες.

Το αντίτιμο εισόδου σε κάθε ένα από αυτά τα events ορίζεται στα 5€. Δε θα υπάρξει προπώληση, και οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.
Ακολουθούν αναλυτικές πληροφορίες.

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου
KHUDA (Αγγλία)
Last Rizla
Οι Khuda είναι ένα νεαρό ντουέτο (κιθάρα-τύμπανα) από το Leeds της Αγγλίας με μόλις ένα ΕΡ και ένα επερχόμενο album, αλλά αμέτρητες πολυσυζητημένες συναυλίες σε όλη την Ευρώπη, μας επισκέπτονται στην Αθήνα για πρώτη φορά! Οι μελωδικές, ορχηστρικές του συνθέσεις επηρεασμένες από τους ήχους τωνRussian Circles, Red Sparrows, Caspian και άλλων θα μας κολλήσουν στο τοίχο με το πολυεπίπεδο χτίσιμο loops και θορύβου!
Μαζί τους οι Last Rizla οι οποίοι αυτοχαρακτηρίζονται ως experimental/fusion/punk και δε πέφτουν και πολύ έξω. Post-rock, stoner, hardcore περάσματα ξεσπούν σε μια ψυχεδελική τρικυμία που έχει παρασύρει πολυάριθμους ακροατές σε όσες πόλεις είχαν τη τύχη να τους απολαύσουν ζωντανά (Αθήνα, Σύρος, Χαλκιδική, Πάτρα κλπ). Με μια αυτοχρηματοδοτούμενη κυκλοφορία εντελώς DIY αισθητικής στα μπαγκάζια τους, υπόσχονται πολλά.
Links:
http://www.myspace.com/khudamusic
http://www.myspace.com/lastrizla
 


Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου
KEIRA IS YOU (Πολωνία)
Οι Πολωνοί Keira Is You με τη γλυκιά τους μελαγχολία θα μας επισκεφθούν για πρώτη φορά η οποία αναμένεται να μείνει αξέχαστη σε όλους όσους θα παρευρεθούν! Περνώντας απο το προσωπικό τους πρίσμα τις επιρροές από My Bloody Valentine, Low, The Appleseed Cast και Ride, αποτυπώνουν στο περσινό τους ντεμπούτο μοναδικά συναισθήματα. Μια βραδιά που αξίζει να μη χάσει κανείς!

Link:
http://www.myspace.com/keiraisyou
 


Το νεοσύστατο δυναμικό post-rock/metal τρίο απο τη Κροατία που ακούει στο όνομα Man Zero, θα επισκεφθεί για πρώτη φορά τη χώρα μας και θα μας παρουσιάσει το ντεμπούτο άλμπουμ του "Telemark". Φίλοι των Mogwai, Mice Parade, Giardini Di Miro αλλά και groups όπως οι Isis και Pelican σίγουρα δε θα μείνουν ασυγκίνητοι.
Μαζί τους οι Αθηναίοι Cinekod. Ένα κιθαριστικό τρίο με post-rock και 90s indie επιρροές που έχοντας ήδη σαρώσει τις ανεξάρτητες σκηνές της Αθήνας, αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη δεύτερη αυτοχρηματοδοτούμενη full-length δουλειά τους.

Links:
http://www.myspace.com/manzer0
http://www.myspace.com/cinekod

Venue:
Mad Club, Δεκελέων 12, Γκάζι, Αθήνα
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διοργάνωση:
www.ctsprods.com

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured