Ο Bruce Dickinson των Iron Maiden χρίζεται επικεφαλής του marketing σε αεροπορική εταιρία.

news.team
news.team

Στους fans των Iron Maiden είναι γνωστό εδώ και χρόνια το πάθος του Bruce Dickinson για τα αεροπλάνα. Ο τραγουδιστής των Maiden όταν δεν βρίσκεται σε κάποιο studio ή σε περιδεία με την μπάντα απασχολείται ως πιλότος στην βρετανική αεροπορική εταιρία Astraeus  - και μετράει ήδη 7.000 ώρες πτήσης. Αυτές τις ημέρες η εταιρία ανακοίνωσε ότι Dickinson θα είναι ο επικεφαλής του marketing της Astraeus Airlines - χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα εκτελεί κανονικά και πτήσεις όπως έκανε πριν. «Δεν προκειται ούτε για διορισμΗ δουλιά ό σε κάποιο γραφείο, ούτε θα σταματήσω να πετάω. Η νέα μου θέση μοιάζει περισσότερο με τη θέση ενός πρεσβευτή, ο οποίος θα μεταφέρει το μήνυμα της εταιρίας τόσο στο κοινό όσο και στους φορείς λήψεων αποφάσεων στην αεροπορία», λέει ο ίδιος ο Dickinson.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αλέξανδρος Βούλγαρης ανακοίνωσε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει δίσκο με παιδικά τραγούδια «όπως θα ήθελε αυτός να

Ο πρώτος δίσκος της Popi Sem ως SØMMERDUST μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά. Μαζί και το βίντεο για το κομμάτι ...

Ακούστε το νέο κομμάτι της ράπερ.

FEATURED TODAY

H ιδέα της ανεξάρτητης εταιρείας, του independent label, που έδωσε και το όνομά του στην indie σκηνή.
 

8 γυναίκες που υπηρετούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη μουσική βιομηχανία, αφηγούνται στην Τάνια Σκραπαλιώρη και την Ελένη Τζαννάτου τις δικές τους

Στο νέο του Diggin', o Ζώης Χαλκιόπουλος χάνεται στον κατάλογο της Jazzaggression και κολλάει με το Mona Lisa του Christian Reim Sextet.

Top