Τι σχέση έχει ο Βob Dylan με την Google;

news.team
news.team

Tο Google Instant – για εκείνους που δεν το γνωρίζουν - είναι μια λειτουργία που παρέχει η Google στους χρήστες του διαδικτύου, μια «ενίσχυση» της αναζήτησης που εμφανίζει τα αποτελέσματα καθώς ο χρήστης πληκτρολογεί. Με αυτό τον τρόπο ο χρήστης επιτυγχάνει πιο γρήγορα αποτελέσματα στην αναζήτησή του. Αυτή η λειτουργία δημιουργήθηκε όπως αναφέρει η εταιρεία, κυρίως για τους ανθρώπους που πληκτρολογούν αργά.

Η εταιρεία κυκλοφορήσε μάλιστα και ένα video στο οποίο παρουσιάζει στους χρήστες τον τρόπο που λειτουργεί το Google Instant, χρησιμοποιώντας τους στίχους από το γνωστό τραγούδι του Bob Dylan "Subterranean Homesick Blues".

Ακολουθεί το σχετικό video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top