Καινούργια Duffy τον Νοέμβριο.

news.team
news.team

Η Duffy ετοιμάζει τη μεγάλη της επιστροφή μετά το περσινό ντεμπούτο της album ‘Rockferry’ - το οποίο της χάρισε και ένα Grammy.Το νέο album θα έχει τίτλο ‘Endlessly’ και εδώ η τραγουδίστρια έχει επιστρατεύσει τον πατέρα του κιθαρίστα των Strokes, τον βετεράνο Albert Hammond, ο οποίος βοήθησε την Duffy τόσο στη συγγραφή όσο και στην παραγωγή των νέων τραγουδιών. Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Νοεμβρίου, ενώ μια εβομάδα νωρίτερα θα κυκλοφορήσει το single ‘Well, Well, Well’ στο οποίο συμμετέχουν οι Roots. Mερικά ακόμα τραγούδια που θα συμπεριλαμβάνονται στο album είναι τα: 'My Boy', 'Endlessly','Don't Forsake Me', 'Lovestruck' και 'Breath Away'.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top