Δωρεάν προβολή στο Backstage Film Festival.

Ακούραστοι οι Weezer, δουλεύουν ήδη το επόμενο album τους μετά την κυκλοφορία του ‘Hurley’.

news.team
news.team

Μόλις μερικές ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου τους album με τίτλο ‘Hurley’ οι Weezer βρίσκονται ήδη ξανά στο studio και δουλεύουν το υλικό για τον επόμενο δίσκο τους, όπως αποκάλυψε ο Rivers Cuomo. «Μόλις ξεκινήσαμε να δουλεύουμε πάνω στο 10ο album μας. Μιλούσα με τον παραγωγό μας και εκείνος έλεγε ότι τα τραγούδια είναι εντελώς διαφορετικά από εκείνα στο ‘Hurley’. Στο ‘Hurley’ ήταν πιο σκοτεινά, ενώ εδώ τα τραγούδια ακούγονται σαν να είσαι ένας 16χρονος που καβαλάς το ποδήλατό σου για να πας να πάρεις μια γρανίτα», λέει ο Cuomo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξέρουμε τι θα κάνετε στις 15 Ιουνίου του 2022...

Κάτι μας λέει πως πολύ σύντομα θα μιλάνε όλοι γι' αυτή...

FEATURED TODAY

Πώς το #BookTok κάνει influencing στην εκδοτική βιομηχανία; H Τάνια Σκραπαλιώρη ψάχνει εκείνη τη γωνιά του TikTok που κάνει την Gen Z (και όχι μόνο) να σκρολάρει σε σελίδες και έξω από οθόνες.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας κερνάει τα δισκάκια που τόσο περιμένετε.

Λίγο πριν απολαύσουμε την εμφάνιση των Bazooka στο YouTube κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση (Κυριακή 16/5, στις 23:00) και τελευταία συναυλία στο πλαίσιο του Stages A/Live, ο Γιάννης Βούλγαρης μιλάει για την όλη εμπειρία.

Top