Δωρεάν προβολή σήμερα στις 21:00, στο Backstage Film Festival.

Οι Rolling Stones «παίζουν» Monopoly!

news.team
news.team

Μετά το πρόσφατη είδηση ότι οι Sex Pistols λανσάρουν άρωμα, έρχεται η σειρά των Rolling Stones να κυκλοφορήσουν επιτραπέζιο παιχνίδι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail οι Stones αποφάσισαν να δώσουν την έγκρισή τους για μια ειδική επετειακή έκδοση του επιτραπέζιου παιχνιδιού ‘Monopoly’. Η γνωστή σε όλους Monopoly γιορτάζει φέτος τα 75 χρόνια από την κυκλοφορία της και οι Stones καλούνται να βάλουν την σφραγίδα τους σε αυτή την έκδοση, αντικαθιστώντας τα ονόματα των οδών με τους τίτλους των πιο γνωστών album τους, ενώ τα σπίτια και τα ξενοδοχεία έχουν αντικατασταθεί από χρυσούς και πλατινένιους δίσκους. Επιπλέον αντί για τα κλασικά χαρτονομίσματα της Monopoly οι παίκτες θα χρησιμοποιούν αντίγραφα από τα εισιτήρια συναυλιών των Stones.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

FEATURED TODAY

Λίγο πριν απολαύσουμε την εμφάνιση των Bazooka στο YouTube κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση (Κυριακή 16/5, στις 23:00) και τελευταία συναυλία στο πλαίσιο του Stages A/Live, ο Γιάννης Βούλγαρης μιλάει για την όλη εμπειρία.

Λίγο πριν απολαύσουμε το ντοκιμαντέρ Studio 54 (Πέμπτη 20/5) στο πλαίσιο του Backstage Film Festival , ανατρέχουμε στην ιστορία του είδους που δόνησε όπως κανένα τα 70s.

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής προβληματίζεται για το μέλλον της μουσικής δημοσιογραφίας.
Top