Οι Massive Attack και ο Guy Garvey των Elbow κυκλοφορούν ένα καινούργιο EP για λογαριασμό της ‘War Child’.

news.team
news.team

Πριν απο 15 χρόνια περίπου, η ΜΚΟ ‘War Child’ είχε κυκλοφορήσει ένα album για την ενίσχυση των πληγέντων από τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας. Το album είχε τίτλο ‘Help’ και σε αυτό συμμετείχαν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες (Suede, Portishead, Sinead O’Connor, Blur, Radiohead,  Massive Attack κ.α.).

Φέτος η War Child ζητά τη συνδρομή των Massive Attack και του Guy Garvey (Elbow) για μια νέα κυκλοφορία – ενός EP αυτή τη φορά.

Το EP ‘Atlas Air’ (track από το 'Heligoland'), θα περιλαμβάνει το ομώνυμο track, ένα remix από τον Tim Goldsworthy (DFA) καθώς και ένα καινούργιο τραγούδι με τίτλο ‘Redlight’ στο οποίο συμμετέχει ο Garvey μαζί με ένα remix του τραγουδιού.
Το EP θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή αλλά και σε 12’ βινύλιο (περιορισμένη εκδοση - 1,000 κόπιες) και τα έσοδα θα διατεθούν για παιδιά που είναι θύματα πολέμου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top