ICONS OF ROCK: H ελληνική μουσική βιομηχανία επιλέγει τα 100 πρόσωπα της rock μουσικής!

news.team
news.team

Το ετοιμάζαμε εδώ και αρκετούς μήνες. Μαζί για μας για πρώτη φορά είναι όλη η αποκαλούμενη 'μουσική βιομηχανία' (να την πούμε μουσική βιοτεχνία;) στην Ελλάδα. Να μην πούμε όλη, καθώς σίγουρα αφήσαμε κάποιους απέξω, ενώ άλλοι δεν έδωσαν τα κείμενά τους στις καθορισμένες ημερομηνίες, με κίνδυνο να μην κυκλοφορήσει στην ώρα του το project. Τελικά τα καταφέραμε...

Άνθρωποι από τα γνωστά μουσικά sites (mic, mixtape, rocking, postwave), από δισκογραφικές, δημοσιογράφοι εν ενεργεία ή παλαίμαχοι, μουσικοί, παραγωγοί, άνθρωποι του PR των συναυλιακών, στελέχη αλυσίδων. Ο κάθε ένας έγραψε για ένα icon of rock... μια προσωπική ιστορία.

Σ' αυτή την πολυτελή έκδοση, με τη χορηγία του Dewar's και την υποστήριξη του OMIROS AEGEAN COLLEGE, 100 εμβληματικές προσωπικότητες της rock μουσικής παρουσιάζονται μέσα από αντίστοιχες μικρές ιστορίες, εμπειρίες και αναμνήσεις των σημαντικότερων προσώπων της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Μια ειδική έκδοση που αξίζει να κρατήσεις.

Ο Γιάννης Πετρίδης, η Σώτη Τριανταφύλλου, ο Νίκος Πετρουλάκης, η Μαρία Μαρκουλή, ο Μάκης Μηλάτος, ο Αργύρης Ζήλος, o M. Hulot, η Δήμητρα Μαντζούκα, ο Παύλος Παυλίδης, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Αλέξης Καλοφωλιάς (Last Drive), ο Νίκος Μπιτζένης (Μίκρο), ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος, ο Κωσταντίνος Βήτα, ο Coti K., και δεκάδες ακόμα γνωστά και μη εξαιρετέα ονόματα του χώρου, έχουν παραδώσει ένα μικρό κομμάτι των προσωπικών τους αναμνήσεων, εμπειριών και σκέψεων βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στην υλοποίηση αυτής της έκδοσης.

Η ειδική αυτή έκδοση του SONIK θα είναι στα περίπτερα σε λίγες μέρες.

ICONS OF ROCK PARTY - ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ DEWAR’S

Γιορτάζουμε την πιο φιλόδοξη special edition έκδοση του SONIK με ένα πολύ μεγάλο πάρτι - (re?)union των ανθρώπων που ασχολούνται με τη μουσική από όλες τις θέσεις.

Σπουδαίοι καλεσμένοι, σύσσωμη η συντακτική ομάδα του περιοδικού, φίλοι και αναγνώστες θα βρεθούν όλοι στο Floral Books + Coffee, το Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, για το πάρτι της χρονιάς!

Φυσικά οι 100 καλεσμένοι μας, η συντακτική ομάδα και οι αναγνώστες του περιοδικού είναι καλεσμένοι στο πάρτυ του SONIK, στο Floral Books + Coffee για να γιορτάσουμε όλοι παρέα μαζί με την ευγενική χορηγία του Dewar’s τα “100 Rock Icons”. Θα είμαστε όλοι εκεί!  (είσοδος ελεύθερη, έναρξη: 22:00)

Μαζί μας θα είναι και τo OMIROS AEGEAN COLLEGE.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το MAD.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top