Την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου λαμβάνει χώρα μία από τις πιο αναμενόμενες συναυλίες της χρονιάς. Μπορεί αρκετοί να σνομπάρουν ή και να χλευάζουν το μουσικό ενδιαφέρον ενός τέτοιου μεγαλομανούς show που (κατά την επίσης σεβαστή γνώμη τους) εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τα εύκολα τρικ του εντυπωσιασμού, μπορεί να διαβάζουμε τραβηγμένα από τα μαλλιά σχόλια για δυο δεκαετίες χωρίς ένα σοβαρό τραγούδι, αλλά την άποψή μας την εκφράσαμε ξεκάθαρα όταν κληθήκαμε από το Δημήτρη Κανελλόπουλο, για λογαριασμό της Ελευθεροτυπίας, να "κοντραριστούμε". Είναι πολυτέλεια να αγνοηθεί.

Στο ίδιο άρθρο, ο Δημήτρης Κανελλόπουλος έγραφε χαρακτηριστικά: "Αν αξίζει η φάση, αν αξίζει η συναυλία; Δεν υπάρχει άλλη απάντηση: Αξίζει και με το παραπάνω. Δεν θα έχετε δει ξανά τέτοιο stage, δεν πρέπει να φτιάχτηκε ποτέ άλλοτε τόσο εντυπωσιακή σκηνή. Θα υποστείτε ένα μικρό σοκ, σας προετοιμάζω. Μπήκα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, εκεί που ο Τζέσε Οουενς έκανε θρύψαλα τις ναζιστικές θεωρίες του Χίτλερ για την άρια φυλή, και δεν πίστευα αυτό που έβλεπα. Ενα φουτουριστικό σκηνικό, σχεδόν διαστημικό. Και ας μην ξεχνάμε πως μιλάμε για τους U2, ένα μεγάλο συγκρότημα, το τελευταίο super group της ροκ, που στις συναυλίες του παρουσιάζει τα greatest hits της καριέρας του."

Εισιτήρια λογικά υπάρχουν ακόμα, οπότε αναζητήστε την τύχη σας στο Ticket House.

U2 360 tour news @ avopolis.gr

 

Οι U2 προσκαλούν τον Jay-Z για πέντε live εμφανίσεις μέσα στα πλαίσια της 360 περιοδείας τους.
(30/08/2010)
Για το ανεκπαίδευτο μάτι μπορεί να φαίνονται σαν ένα αταίριαστο δίδυμο, όμως αν κοιτάξει κάποιος λίγο καλύτερα θα παρατηρήσει οπωσδήποτε ένα κοινό πάθος για τα γυαλιά ηλίου και για τις φιλανθρωπίες. Ο λόγος για τον Bono των U2 και για τον rapper Jay-Z οι οποίοι αποφάσισαν να εμφανιστούν μαζί επί σκηνής σε πέντε συναυλίες των U2.

Το Ελληνικό fan Club των U2, "Out Of Control" παρουσιάζει: “U2 tribute party” στο Mataroa. Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου.
(25/08/2010)
Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Oι U2 έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα και για δεύτερη στην Ελλάδα, μετά από 13 χρόνια. Αυτός είναι ο καλύτερος λόγος για να το γιορτάσει το Ελληνικό fan club του Ιρλανδικού συγκροτήματος!

Ακούστε το καινούργιο τραγούδι που έκαναν πρόβα οι U2 λίγο πριν από την εμφάνισή τους στο Torino της Ιταλίας.
(04/08/2010)
Με τον Bono να έχει σχεδόν αναρρώσει από τις πρόσφατες περιπέτειες τις υγείας του – που κόστισαν στους U2 πολλές ακυρώσεις συναυλιών και αρκετές χιλιάδες ευρώ – η μπάντα συνεχίζει την περίφημη παγκόσμια περιοδεία ‘360’, με πιο πρόσφατη στάση το Torino της Ιταλίας.

Οι Snow Patrol special guest στην 'U2 360 Tour' στην Αθήνα!
(11/05/2010)
Οι Snow Patrol, επιλέχτηκαν από τους ίδιους τους U2 να εμφανιστούν ως special guest στη συναυλία τους στο Ολυμπιακό Στάδιο, στην Αθήνα, την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου. Το Ιρλανδικό rock "εν τη ενώσει" θα είναι το σύνθημα της θεαματικότερης συναυλίας στην Ελλάδας για το 2010.

'U2360° At The Rose Bowl' : Το καινούργιο DVD των U2
(02/04/2010)
Το καινούργιο DVD των U2
Οι U2 θα κυκλοφορήσουν την περσινή τους συναυλία στο Rose Bowl Stadium της California, σε DVD το οποίο αναμένεται να βγει στις 7 Ιουνίου.

Επτά εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν τη συναυλία των U2 (δείτε την κι εσείς!) - πόσοι θα τους δουν σε λίγες μέρες να παίζουν μπροστά από το (πεσμένο) τείχος του Βερολίνου;
(30/10/2009)
Επτά εκατομμύρια άνθρωποι παρακαλούθησαν τη συναυλία που έδωσαν οι U2, ως μέρος της 360 Degrees Tour που θα τους φέρει και στη χώρα μας.


U2 360° Tour – Ξεκινάει (2/11) η προπώληση των εισιτηρίων
(23/10/2009)
Μετά την τεράστια επιτυχία της περιοδείας το 2009, οι U2 επιβεβαιώνουν ότι η πολύ επιτυχημένη 360° Tour θα συνεχιστεί και μέσα στο 2010, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής Live Nation. Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το U2 Mobile άλμπουμ “No Line On The Horizon”, το 12ο στούντιο άλμπουμ τους, θα συνεχίσουν την περιοδεία του 2010 με χορηγό και πάλι την BlackBerry.

H δύναμη της εικόνας και οι U2
(21/10/2009)
Την κλασική ρήση «μία φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις» χρησιμοποιούν οι U2 μέσω τους site τους για να καλέσουν τους οπαδούς τους να στείλουν εικόνες, μέσω του καινούργιου BlackBerry App της μπάντας, που σχετίζονται με τα τραγούδια από τον τελευταίο τους δίσκο No Line On The Horizon.

Οι U2 στην Αθήνα το 2010!!!
(24/09/2009)
Ακολουθώντας την τεράστια επιτυχία της περιοδείας 2009, οι U2 επιβεβαίωσαν ότι η πολύ επιτυχημένη 360° Tour θα συνεχιστεί το 2010, σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής Live Nation. Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το U2 Mobile άλμπουμ τους, “No Line On The Horizon”, το 12ο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος, η περιοδεία 2010 θα έχει χορηγό για μια ακόμη φορά την BlackBerry.

Oι εκδόσεις Οξύ και το Mad παρουσιάζουν το λεύκωμα: U2 - Η θέα από την κορυφή.

εκδόσεις Οξύ και το Mad
παρουσιάζουν το λεύκωμα

U2 Η ΘΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Επιμέλεια κειμένων: Χάρης Συμβουλίδης

Κείμενα: Θέμης Πέλλας, Χάρης Συμβουλίδης, Στυλιανός Τζιρίτας

Λεύκωμα/ Σειρά SONIK

Μια έκδοση για την μπάντα που έχει χαρακτηριστεί
το «μεγαλύτερο ροκ συγκρότημα του κόσμου»
και έχει καταφέρει να κυριαρχεί στο παγκόσμιο μουσικό τοπίο
για πάνω από 20 χρόνια.

Κυκλοφορεί στις 2 Αυγούστου, ένα μήνα πριν τη συναυλία του συγκροτήματος στην Αθήνα.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured