news.team

Είναι παγκοίνως γνωστό εδώ και χρόνια ότι ο Axl Rose και η παρέα του, οι Guns ‘n Roses όταν δίνουν συναυλίες καθυστερούν πάντα να βγουν στη σκηνή. Αυτή η πληροφορία ωστόσο, δεν εμπόδισε τους διοργανωτές του Leeds festival να εφαρμόσουν σχετικό κανονισμό και να «κόψουν» τον ήχο της μπάντας όταν το ρολόι έδειχνε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Οι Guns βγήκαν στη σκηνή του Reading με καθυστέρηση μίας ώρας και στο Leeds με καθυστέρηση 35 λεπτών, όμως ο κανονισμός είναι σαφής: οι συναυλίες πρέπει να τελειώνουν το αργότερο στις 12 το βράδυ.

«Θα θέλαμε να παίξουμε περισσότερα τραγούδια για σας, αλλά κάποιοι μας λένε ότι το show τελειώνει εδώ. Αυτός όμωςο πόλεμος δεν έχει τελειώσει ακόμα», είπε στις 11:20 το βράδυ ο Axl από την σκηνή του Leeds στο κοινό των Guns ‘n Roses, όταν ο ήχος είχε μειωθεί τόσο ώστε δεν ήταν δυνατή η συνέχιση της συναυλίας και αντί για το συνηθισμένο «καληνύχτα» ο τραγουδιστής αρκέστηκε σε ένα ‘fuck you’ το οποίο αφορούσε στους διοργανωτές.

Ο Rose από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι οι διοργανωτές του είχαν πει ότι δεν υπήρχε πρόβλημα χρόνου, αλλά η άλλη πλευρά δηλώνει ότι «ουδέποτε είπαμε κάτι τέτοιο».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured