Με τον Bono να έχει σχεδόν αναρρώσει από τις πρόσφατες περιπέτειες τις υγείας του – που κόστισαν στους U2 πολλές ακυρώσεις συναυλιών και αρκετές χιλιάδες ευρώ – η μπάντα συνεχίζει την περίφημη παγκόσμια περιοδεία ‘360’, με πιο πρόσφατη στάση το Torino της Ιταλίας . Εκεί, σύμφωνα με δημοσίευμα του Rolling Stone, ο Bono και η παρέα του στην γενική πρόβα πριν από τη συναυλία, έπαιξαν ένα καινούργιο τραγούδι. Μερικοί  fans που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον χώρο του Olympic Sports Hall  - όπου θα γινόταν η συναυλία - κατέγραψαν το τραγούδι, το οποίο όπως είναι φυσικό, κυκλοφόρησε αμέσως στο διαδίκτυο.

Μπορείτε να το ακούσετε στη συνέχεια:

Το λεύκωμα με τίτλο ‘U2 Η ΘΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ’ των εκδόσων Οξύ και του Mad,  κυκλοφορεί στις 2 Αυγούστου, ένα μήνα πριν τη συναυλία του συγκροτήματος στην Αθήνα.

Με ορόσημο το Βερολίνο, οι συγγραφείς του βιβλίου (Θέμης Πέλλας, Χάρης Συμβουλίδης, Στυλιανός Τζιρίτας) επιχειρούν τη σύνδεση των κομματιών αυτού του παζλ, προσπαθώντας παράλληλα να διερευνήσουν τον κώδικα επικοινωνίας των U2 με το κοινό.
Εκτός από τα τρία κύρια κεφάλαια που παρουσιάζουν το φαινόμενο U2, η έκδοση περιλαμβάνει φωτογραφίες που για πρώτη φορά δημοσιεύονται στην Ελλάδα, την άποψη μερικών από τους πλέον καταξιωμένους ανθρώπους της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, αλλά και ένα χρονολόγιο των σημαντικών γεγονότων της μακράς και επιτυχημένης πορείας των διάσημων Ιρλανδών.

Οι U2 θα εμφανιστούν στις 3 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο, στην Αθήνα.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured