Πέμπτη 01 Ιουλίου στις 22.00

Salonumuz Κlimalidir LIVE

Ηλεκτρικός, εναλλακτικός ήχος μέσα από την ελληνική και την βαλκανική μουσική παράδοση.
Η μπάντα αποτελείται από έξι μέλη και χρησιμοποιεί μπάντζο, κλαρίνο, μπουζούκι, ακορντεόν, κρουστά μαζί με ηλεκτρικές κιθάρες, μπάσο, πιάνο, organ και φυσικά drums.
Τα live τους είναι γεμάτα ενέργεια και χιούμορ,
ανακατεύοντας dub, παραδοσιακές μελωδίες, θρακιώτικους ρυθμούς, punk και ska κιθάρες σε δυτικούς και ελληνικούς μουσικούς δρόμους.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 

Σαββάτο 03 Ιουλίου στις 16.00

Ο αγώνας Αργεντινή - Γερμανία
παρεά με τον Ηλία Μπαζίνα

O γνωστός αρθρογράφος Ηλίας Μπαζίνας, μαζί με τον δημοσιογράφο Γιώργο Λυκουρόπουλο, σχολιάζουν τον αγώνα και συζητούν με το κοινό για την πορεία των αγώνων. 

Kυριακή 04 Ιουλίου στις 20.00

Παρουσίαση ποιητικής συλλογής

Οι εκδόσεις TREMENDUM, ο Σωτήρης Μητραλέξης & Πέτρος Κανελλόπουλος σας προσκαλούν στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής 93 ΩΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ.
Την ποιητική συλλογή θα παρουσιάσουν: η 'Έλενα Καρακούλη (φιλόλογος – δραματολόγος), οι συγγραφείς της, Σωτήρης Μητραλέξης & Πέτρος Κανελλόπουλος και ο Στέλιος Θεοδωράκης. 
 
Σάββατο 24 Ιουλίου στις 22.00

Athens Swing Cats - Splish Splash party!

Οι Athens Swing Cats ξανά στο Floral για το μεγαλύτερο πάρτυ του καλοκαιριού. Μια βραδιά γεμάτη από 1940s-50s καλοκαιρινούς ήχους. Τα τραπέζια φεύγουν, ο χώρος ανοίγει και οι swing cats γιορτάζουν το καλοκαίρι με πολύ μουσική, χορό,νεροπίστολα και πολύ μπουγέλο.

FLORAL / BOOKS + COFFEE / Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων / Τ: 210 3800070 / www.floralcafe.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured