«Αρκετές ταινίες για τους Beatles είναι αναληθείς» λέει ο Paul McCartney.

news.team
news.team

O Paul McCartney δήλωσε ότι πολλές από τις ταινίες που κυκλοφορούν για τους Beatles, είναι αναληθείς. Ο μουσικός επιμένει, ότι πολλά σημεία που παρουσιάζονται σε διάφορα films «είναι ανακριβή και παραπλανητικά για τους οπαδούς».

Μιλώντας για τις ταινίες ‘Nowhere Boy’ και ‘Lennon Naked’ o McCartney είπε: «Αυτά τα films είναι ένα ωραίο tribute σε ό,τι κάναμε και είναι πολύ όμορφο ότι ακόμα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θέλουν να κάνουν ταινίες για τους Beatles οι οποίες έχουν την ανταπόκριση του κοινού. Για μένα όμως, πολλά πράγματα δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζονται και αυτό είναι τελικά η μεγάλη αποτυχία αυτών των ταινιών. O John ποτέ δεν με γρονθοκόπησε όπως εμφανίζεται στην ταινία. Το είπα στον σκηνοθέτη, Sam Taylor-Wood και εκείνος μου είπε ‘Ναι Paul. Αλλά είναι μόνο μια ταινία’».

Ο McCartney μίλησε επίσης και για την ταινία ‘Lennon Naked’: «Υπάρχει μια φήμη ότι είχα πει στον John να μην φωτογραφηθεί γυμνός με την Υοκο στο εξώφυλλο του δίσκου ‘Two Virgins’. Ποτέ δεν του είπα κάτι τέτοιο. Ό,τι έκαναν ο John και η Yoko ήταν πάντα δική τους υπόθεση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

To ντοκιμαντέρ "Daft Punk Unchained" είναι διαθέσιμο στη streaming πλατφόρμα της ΕΡΤ και περιμένει το "play" σας.

Δείτε το βίντεο για το "Do Not Go Gentle Into That Good Night".

FEATURED TODAY

Αεικίνητος μουσικά Γάλλος, αφεντικό της Ed Banger από την οποία ακούσαμε τους Justice, μάνατζερ των Daft Punk για 12 χρόνια. Τώρα που οι τελευταίοι ...

Ελίνα Δημητριάδη, Δημήτρης Λιλής και Παναγιώτης Μένεγος αποχαιρετούν το γαλλικό δίδυμο που χόρεψε τον πλανήτη "harder, better, faster, stronger" για ...

Top