Μαθήματα κιθάρας από τον Mark Knopfler σε έναν τυχερό κιθαρίστα.

news.team
news.team

To μουσικό site PureSolo.com θα συνεργαστεί με τον κιθαρίστα των Dire Straits, Mark Knopfler για έναν διαγωνισμό κιθάρας. Όσοι κιθαρίστες το επιθυμούν, μπορούν να λάβουν μέρος μέσα από την on –line οντισιόν που οργανώνει το site. Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα μάθημα κιθάρας (session) με τον Knopfler στο ιδιωτικό του studio στο Λονδίνο.

Οι διαγωνιζόμενοι θα «πάρουν» την θέση του Knopfler σε τρείς αυθεντικές ηχογραφήσεις του κιθαρίστα και τα αποτελέσματα θα βαθμολογηθούν από μια ειδική επιτροπή στην οποία εκτός από τον Knopfler συμμετέχουν και οι Chris Vinnicombe (Guitar Editor στο MusicRadar.com) και Harvey Newquist (ιδρυτής του The National Guitar Museum).

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες και θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου. Τα αεροπορικά εισιτήρια αλλά και τα έξοδα διαμονής του νικητή στο Λονδίνο, καλύπτονται από την διοργάνωση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αλέξανδρος Βούλγαρης ανακοίνωσε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει δίσκο με παιδικά τραγούδια «όπως θα ήθελε αυτός να

Ο πρώτος δίσκος της Popi Sem ως SØMMERDUST μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά. Μαζί και το βίντεο για το κομμάτι ...

Ακούστε το νέο κομμάτι της ράπερ.

FEATURED TODAY

H ιδέα της ανεξάρτητης εταιρείας, του independent label, που έδωσε και το όνομά του στην indie σκηνή.
 

8 γυναίκες που υπηρετούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη μουσική βιομηχανία, αφηγούνται στην Τάνια Σκραπαλιώρη και την Ελένη Τζαννάτου τις δικές τους

Στο νέο του Diggin', o Ζώης Χαλκιόπουλος χάνεται στον κατάλογο της Jazzaggression και κολλάει με το Mona Lisa του Christian Reim Sextet.

Top