news.team

Ο Mike Love αρνείται τις φήμες που θέλουν τον Brian Wilson να συμμετέχει στους Beach Boys για τον εορτασμό της 50ης επετείου από τη δημιουργία της μπάντας.
Η εφημερίδα ‘Las Vegas Sun’ σε πρόσφατο δημοσίευμά της εμφάνιζε τον Mike Love να λέει ότι ο  Brian Wilson θα  βρεθεί ξανά με τους Beach Boys σε μια σειρά συναυλιών με αφορμή την 50η τους επέτειο.

Για να καθαρίσει πλήρως το τοπίο, o Love εξέδωσε μια ανακοίνωση στο επίσημο site της μπάντας η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι : «Οι Beach Boys θα δώσουν 150 συναυλίες μέσα σε έναν χρόνο – σε πολλές χώρες. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο πλάνο που να περιλαμβάνει την επιστροφή του Brian στην μπάντα. Ο ίδιος ασχολείται με τα καινούργια του projects και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Κάναμε κάποιες συζητήσεις μαζί του για το ενδεχόμενο να γράψουμε και να ηχογραφήσουμε ξανά μαζί κάποια στιγμή, αλλά τίποτα δεν έχει προγραμματιστεί. Είμαστε όλοι περήφανοι που η μουσική των Beach Boys κατάφερε να αντέξει αυτά τα 50 χρόνια, αλλά ο Brian θα ήθελε να διευκρινιστεί ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια επανένωσης και κοινής εμφάνισης».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured