news.team

Το album ή καλύτερα το ηχητικό μυθιστόρημα με τίτλο ‘Greendale’ που είχε κυκλοφορήσει ο Neil Young το 2003 πρόκειται να γίνει comic από τον συγγραφέα Joshua Dysart και τον σχεδιαστή Cliff Chiang, οι οποίοι έχουν προσαρμόσει την ιστορία του concept album σε ένα comic 160 σελίδων.

To ‘Greendale’, το οποίο ο Neil Young με τους Crazy Horse παρουσίασαν ως ένα πλήρες κομμάτι, είναι μια μουσική ματιά στην καθημερινότητα και τους αγώνες των ανθρώπων που ζουν σε μια φανταστική παραθαλάσσια πόλη στην Καλιφόρνια, ενώ θίγει και θέματα διαφθοράς και οικολογίας. Η rock opera του Young – που έγινε και ταινία – εστιάζει στις ζωές των μελών της οικογένειας Green και στον τρόπο με τον οποίο τα μέλη της βιώνουν τις προσωπικές τους τραγωδίες, κάτω από μια φαινομενικά ήρεμη επιφάνεια της καθημερινότητάς τους.

Βασικός ήρωας στο comic είναι ο Sun Green, ένας χαρακτήρας που έπλασε στο album ο Young  - ο οποίος συνεργάστηκε σε αυτό το project με τον Dysart. To comic θα κυκλοφορήσει από την Vertigo αυτή την εβδομάδα.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured