Ναταλία Πετρίτη

Οι Spiritbox είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα του εντυπωσιακού νέου ρεύματος των alt metal συγκροτημάτων με γυναικεία φωνητικά που έχει γιγαντωθεί την πρόσφατη δεκαετία. Χάρη σε τραγούδια όπως τα “Circle With Me”, “Jaded”, “Holly Roller”, “The Void”, “Sun Killer”, η πορεία τους έχει υπάρξει πραγματικά φρενήρης, καθώς αν και έχουν κυκλοφορήσει μόλις ένα studio album και ένα EP, έχουν ήδη πάνω από μισό δισεκατομμύριο (!) streams στις διάφορες πλατφόρμες!
Ως επιστέγασμα του απίστευτου ρεύματος που έχουν, μόλις ανακοινώθηκε και η πρώτη υποψηφιότητά τους για τα βραβεία Grammy 2024 στην κατηγορία Best Metal Performance για το “Jaded”, δίπλα σε ονόματα όπως αυτά των Metallica και Slipknot!
Αναπόφευκτα το σημείο αναφοράς για τους Spiritbox είναι η Courtney LaPlante, η οποία αναγνωρίζεται καθολικά ως μια από τις major frontwomen του σκληρού ήχου με τις ζηλευτές φωνητικές ικανότητες της, καθώς μπορεί να κινείται αβίαστα από την μπαλάντα στο death growl από τα όνειρα των Meshuggah. Η απίθανη γκάμα της φωνής της έχει επιτρέψει στο συγκρότημα να παρουσιάσει ήδη και απροσδόκητες αλλά εξαιρετικά επιτυχημένες συνεργασίες με ονόματα όπως Megan The Stallion και Illenium!
Οι Spiritbox έρχονται στο EJEKT Festival ακριβώς τη στιγμή που βρίσκονται στο απόγειό τους και ένα βήμα πριν την εκτίναξη προς τις αρένες.

Σύντομα θα ανακοινωθούν πολλά ακόμα ονόματα και πληροφορίες για το EJEKT Festival 2024.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Arena: 57 ευρώ (Phase A)

VIP: 125 ευρώ (early bird), 150 ευρώ

Τα εισιτήρια VIP αφορούν υπερυψωμένο σημείο, με δικό του bar και τουαλέτες.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από το www.more.com, τα Public και το υπόλοιπο δίκτυο της More.

Οι πωλητές χρεώνουν κόστη διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: www.ejekt.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured