Ναταλία Πετρίτη

Σε συνέχεια των απρόσμενων αλλαγών στο προγραμματισμένο ευρωπαϊκό tour της Michelle Gurevich, το live της στην Αθήνα στον χώρο του Fuzz μεταφέρεται για την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023.

Η Michelle Gurevich, η οποία έγινε γνωστή ως Chinawoman, είχε εμφανιστεί τελευταία φορά στο αθηναϊκό κοινό πριν από τέσσερα χρόνια, μια εμφάνιση που εξελίχθηκε σε μια καθηλωτική μυσταγωγία και η επερχόμενη συναυλία της στο Fuzz στις 23/11, σε παραγωγή της United We Fly, προβλέπεται ακόμα πιο συναρπαστική.

Ξεκινώντας από τον χαρακτηριστικό της ήχο, που κινείται μεταξύ ρετρό μοτίβων και μιας αναπάντεχης ευθύτητας, στα τραγούδια της Michelle Gurevich κυριαρχεί μια μελαγχολική γοητεία που ξεχειλίζει συναισθήματα και γλυκόπικρες μελωδίες. Αισθαντικές μπαλάντες που συνοδεύονται από αιχμηρούς στίχους και σκοτεινό ρεαλισμό, αλλά και μια καθηλωτική σκηνική παρουσία σε συνδυασμό με τη βαθιά χαρακτηριστική της φωνή.

Κόρη μιας μπαλαρίνας των μπαλέτων Κίροφ και ενός μηχανικού από το Λένινγκραντ, η Michelle μεγάλωσε ακούγοντας τη συλλογή των γονιών της από σοβιετικούς και ευρωπαϊκούς δίσκους της δεκαετίας του '70. Η ρωσικής καταγωγής Kαναδή ξεκίνησε το μουσικό της ταξίδι ηχογραφώντας στο υπνοδωμάτιό της το ντεμπούτο άλμπουμ της Party Girl.

Με sold-out συναυλίες σε Κωνσταντινούπολη, Βερολίνο, Βαρσοβία και Αθήνα, η Gurevich έχει καταφέρει να κατακτήσει ένα αφοσιωμένο κοινό που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Ανατολικοευρωπαίους της διασποράς, την queer σκηνή του Βερολίνου και όσους αγαπούν τις μελαγχολικές μπαλάντες των Charles Aznavour, Zeki Müren και Nikolai Slichenko. Αν και στις live εμφανίσεις της πλαισιώνεται από εξαιρετικούς μουσικούς, η ίδια συνεχίζει να ηχογραφεί τη μουσική της στο υπνοδωμάτιό της, ώστε να εκφράζεται με αμεσότητα - από το δικό της υπνοδωμάτιο, στο δικό μας. 

Ένα μουσικό είδος που βασίζεται στη μελωδικότητα αλλά και στη χαρακτηριστική, μοιρολατρική και ταυτόχρονα εορταστική προσέγγισή της στη σύνθεση.

Τα αγορασμένα εισιτήρια παραμένουν σε ισχύ για τη νέα ημερομηνία. Επιπλέον, έχουν παραμείνει ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια, η προπώληση των οποίων έχει ήδη ανοίξει μέσω της viva.gr. Οι κάτοχοι εισιτηρίων που δεν επιθυμούν να παρευρεθούν στη συναυλία τη νέα ημερομηνία μπορούν να ζητήσουν την εξαργύρωση του αντιτίμου έως και την Τετάρτη 31 Μαΐου, απαντώντας στο ενημερωτικό email που έχουν λάβει.

INFO
MICHELLE GUREVICH
& opening act 

Live @ Fuzz Club
Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Μοσχάτο, Ταύρος

Νέα ημερομηνία:
Πέμπτη 23 Νοεμβρίου

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Τιμές εισιτηρίων:
?8 € (early bird) sold out ?4 € (pre-sale) ?? € (ταμείο)
Προπώληση: viva.gr

mgp
 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured