Ναταλία Πετρίτη

Έφτασε η μεγάλη στιγμή! Η 4η έκδοση του ADD είναι μόνο λίγες ώρες μακριά!

Το ADD 2023 θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή του Ρέντη, και συγκεκριμένα στην οδό Καναπιτσέρη 13, 18233 (η διεύθυνση βρίσκεται και στα εισιτήρια σας). Ναι, είναι ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Αλλά για τις επόμενες δύο ημέρες, θα μεταμορφωθεί σε ένα χορευτικό playground, που όμοιό του δεν έχει ξαναδεί η Αθήνα.

Για την άνετη μετακίνησή σας, θα υπάρχουν λεωφορεία shuttle buses από τον σταθμό μετρό Ελαιώνα από τις 18.00 έως τις 12.00 το επόμενο πρωί, με δρομολόγια ανά μισή ώρα. Το κόστος του εισιτηρίου θα είναι 3€ και μπορείτε να το αγοράσετε μέσω της εφαρμογής six d.o.g.s Wallet. Όσοι επιλέξετε την πρόσβαση με δικό σας όχημα, υπάρχει τριγύρω στην περιοχή του Ρέντη ελεύθερο parking δρόμου.

Γνωρίστε την εφαρμογή six d.o.g.s Wallet και απολαύστε ένα Cashless Experience by Visa στο ADD Festival! Ανακαλύψτε την ευκολία του να αγοράζετε τα εισιτήριά σας με ασφάλεια και να πληρώνετε τις αγορές σας στο φεστιβάλ απευθείας μέσω του app. Για να σας βοηθήσουμε να γνωρίσετε το six d.o.g.s Wallet καλύτερα, σας προσφέρουμε μία ειδική προσφορά: αγοράστε τώρα ένα εισιτήριο για το ADD 2023 μέσω της εφαρμογής και αποκτήστε το με έκπτωση 10%! Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία να ζήσετε ένα αξέχαστο Cashless Experience στο πιο δυνατό φεστιβάλ της χρονιάς!

Μπορείτε να δείτε την κάτοψη του Φεστιβάλ, για να μπορείτε να περιηγηθείτε με ευκολία σε όλους τους χώρους, καθώς και μερικές φωτογραφίες από το στήσιμο του χώρου χθες βράδυ.

add-map

SIX D.O.G.S Wallet • PLAY STORE (ANDROID) LINK

SIX D.O.G.S Wallet • PLAY STORE (ANDROID) LINK

ADD Cashless Experience by Visa

Το ADD 2023 θα είναι για ακόμη μία φορά ένα Φεστιβάλ Ανέπαφων Συναλλαγών (ADD Cashless Experience), αλλά φέτος με ένα μεγάλο upgrade. Το six d.o.g.s app είναι έτοιμο για Andoid, ενώ σε λίγες μέρες θα είναι και για iOS. Μέσα στο app θα υπάρχει το section του ADD, και αποκλειστικά μέσω αυτού θα γίνονται όλες οι συναλλαγές στο φεστιβάλ εύκολα και γρήγορα. Θα μπορούν όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο να το κατεβάσουν, εναλλακτικά θα υπάρχει help desk στην είσοδο του φεστιβάλ, για να βοηθήσει στην εξυπηρέτηση του κοινού. Μέσω του app, ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να προαγοράσει τα προϊόντα που θέλει να καταναλώσει κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Ο επισκέπτης μπορεί να αγοράζει tokens τα οποία ισοδυναμούν σε ευρώ (1 token = 1€), και να φορτίζει το app στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους (charging points), και ύστερα να πηγαίνει απευθείας στα bar.

Δείτε αναλυτικά το Timetable του ADD 2023 και ελάτε προετοιμασμένοι. 

a

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured