ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤHΣ Music Box Productions

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η περιοδεία των Camel δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς ο Andrew Latimer αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που απαιτεί επείγουσα χειρουργική επέμβαση. Ως φυσικό επακόλουθο, η συναυλία του συγκροτήματος που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023, στο Fuzz Club, ακυρώνεται.

Διαδικασία εξαργύρωσης εισιτηρίων:

1. Για τα εισιτήρια που αγοράστηκαν ηλεκτρονικά μέσω ticketservices.gr, το αντίστοιχο ποσό θα επιστραφεί αυτομάτως στην κάρτα του πελάτη που χρησιμοποιήθηκε κατά την αγορά.

2. Για τα εισιτήρια που αγοράστηκαν με μετρητά από το εκδοτήριο της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, Αθήνα 10564), η εξαργύρωση θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο σημείο που πραγματοποιήθηκε η αγορά τους από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 μέχρι και την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023.
Σημείωση: η χρέωση υπηρεσίας δεν επιστρέφεται, καθώς έχει παρασχεθεί στην αγορά.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση των Camel:

Με μεγάλη λύπη η Camel Productions πρέπει να ανακοινώσει την ακύρωση της περιοδείας των Camel το 2023. Λίγο μετά τις πρόβες, ο Andrew Latimer προβληματίστηκε από έναν οξύ πόνο στο κάτω μέρος της πλάτης του, ο οποίος προχώρησε και στο πόδι του. Οι διαγνωστικές εξετάσεις γρήγορα αποκάλυψαν ένα σοβαρό ιατρικό πρόβλημα που απαιτεί επείγουσα χειρουργική επέμβαση. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι αβέβαιος και αυτή η αβεβαιότητα είναι που μας εμποδίζει από το να εξετάσουμε άλλες επιλογές, όπως η αναβολή. Ωστόσο, ο προτεινόμενος χρόνος ανάκαμψης είναι τουλάχιστον 8-12 εβδομάδες, επομένως δεν υπάρχει πιθανότητα ο Andrew να μπορέσει να συνεχίσει την περιοδεία και χωρίς τον Andrew, δεν μπορεί να υπάρξει περιοδεία, επομένως η ακύρωση είναι αναπόφευκτη.
Γνωρίζουμε ότι αυτά τα νέα θα προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση στους φίλους του συγκροτήματος. Νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη των θαυμαστών, που αγόρασαν εισιτήρια και εκτιμούμε ιδιαίτερα τα πολλά emails που μας έστειλαν για να μοιραστούν τον ενθουσιασμό τους μαζί μας. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Andrew Latimer αντιμετώπισε πολλές σωματικές προκλήσεις σε περιοδείες και πάντα τις ξεπερνούσε. Οι Camel κοιτάζουν το μέλλον, έτσι ώστε να τους δοθεί άλλη μια ευκαιρία να γράψουν το τελευταίο τους κεφάλαιο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

210 6465000, musicboxproductions.gr & facebook.com/musicboxproductions.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured