21.04.2023

Γήπεδο Tae Kwon Do, Φάληρο

 BLACK COFFEE
+ special guests


O Black Coffee, το φαινόμενο της house μουσικής, έρχεται στην Αθήνα για ένα ανεπανάληπτο show, διάρκειας άνω των 3 ωρών!

Ο βραβευμένος με Grammy super star DJ και παραγωγός από την Νότια Αφρική θα βρεθεί την Παρασκευή 21 Απριλίου στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο, για ένα από τα εκπληκτικά sets του που πάντοτε απογειώνουν το κοινό και ταυτόχρονα γράφουν ιστορία.

Ένα κυριολεκτικό “φαινόμενο” της χορευτικής μουσικής, ο Black Coffee είναι ένα από εκείνα τα success stories που πραγματικά έχουν σημασία, καθώς με την μετεωρική πορεια του τις πρόσφατες δύο δεκαετίες, όχι απλά μας προσφέρει διαρκώς υπέροχες μουσικές εμπειρίες, αλλά έχει κατορθώσει να φέρει στο προσκήνιο τη νέα μουσική και τους σύγχρονους δημιουργούς από μια ολόκληρη ήπειρο, την “ξεχασμένη” Αφρική.

Ένας πραγματικός διανοούμενος της μουσικής, επιλέγει να αφήνει τη μουσική του να μιλήσει για αυτόν. Με απίστευτη δημιουργικότητά και με τέτοια πολυσυλλεκτικότητα στις επιρροές του, η house μουσική είναι για αυτόν η μεγάλη του αγάπη και τη χρησιμοποιεί ως ένα μουσικό “όχημα” που ενώνει, που μας φέρνει τον έναν κοντά στον άλλον.

Με αυτή τη συνταγή, ο Black Coffee πηγαίνει από επιτυχία σε επιτυχία, με τα τραγούδια του να καταγράφουν εκατοντάδες εκατομμύρια streams: “Drive”, “Your Eyes”, “Ready For You”, “Superman”, “Turn Me On”, “Never Gonna Forget”, “Deep In The Bottom”, το remix στο “In Common” της Alicia Keys είναι μόνο μερικά από τα tracks του που πια αποτελούν κεφάλαια της ιστορίας της house μουσικής.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο απόγειο της πορείας του, καθώς το 2022 του έφερε τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του, καθώς το 6ο άλμπουμ του “Subconciously” κέρδισε το βραβείο Grammy στην κατηγορια Best Dance/ Electronic!

Κι αν οι παραγωγές του είναι τόσο ιδιαίτερες, τα sets του είναι -χωρίς αμφιβολία- εξωπραγματικά! Έχει αυτόν τον μαγικό τρόπο να κινείται χωρίς καμία προσπάθεια ανάμεσα σε τόσα είδη και να σαγηνεύει το κοινό, είτε βρίσκεται στο περίφημο residency του στο κορυφαίο club Hï Ibiza, είτε στο set του για το Circle (με τα 40.000.000 streams (!!!) ή στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου!

Σίγουρα δε απολαμβάνει τη σκηνή όσο κανένας, για αυτό άλλωστε και έχει το επίσημο ρεκόρ Guiness για το μεγαλύτερο σε διάρκεια set όλων των εποχών, με 60 συνεχόμενες ώρες!

Την Παρασκευή 21 Απριλίου στο Γήπεδο του Tae Kwon Do στο Φάληρο, θα στηθεί μια πραγματική υπερπαραγωγή για να τον υποδεχθεί όπως ακριβώς του αξίζει. Το set του Black Coffee θα διαρκέσει πάνω από 3 ώρες, ενώ μαζί τους θα εμφανιστούν κι άλλα καυτά ονόματα που θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
29 ευρώ (early bird), 34 ευρώ

VIP: 70 ευρώ (early bird)
VIP Backstage: 90 Ευρώ (early bird)

Κρατήσεις Backstage (dj Booth τραπεζιών): 2109636489, 6980087613


Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από τα www.viva.gr, Public, MediaMarkt και το υπολοιπο δικτυο της Viva.
Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.


Πληροφορίες: www.detoxevents.gr

 

Δελτίο Τύπου

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured