Ναταλία Πετρίτη

Ο Max Cooper επιστρέφει στην Αθήνα για ένα αποκλειστικό live a/v show - έναν επικό μαραθώνιο πέντε ωρών - προκειμένου να παρουσιάσει όχι μόνο την εντυπωσιακή τελευταία του κυκλοφορία «Unspoken Words», αλλά και αγαπημένα κομμάτια του παρελθόντος σε ένα clubby techno mix.

To πάρτυ της Κυριακής θα ανοίξει η DJ και μουσικός παραγωγός Nesa Azadikhah!

Μετά από ένα μαγευτικό show στο Ηρώδειο, πριν από ένα χρόνο, ο Max Cooper επιστρέφει  στην Αθήνα με μία ολοκαίνουργια καθηλωτική ιδέα.

Ο Max Cooper συνδυάζει εντυπωσιακά οπτικά, εκπληκτικό ηχητικό σχεδιασμό, που κόβει την ανάσα, και συναισθηματική χορευτική εξερεύνηση για να δημιουργήσει προσαρμοσμένες στο περιβάλλον αισθητηριακές εμπειρίες. Ως καλλιτέχνης, κατέχει μοναδική θέση στα μουσικά δρώμενα καθώς επιτυγχάνει το συγκερασμό της ηλεκτρονικής μουσικής, της οπτικής τέχνης και της επιστήμης με εγκαταστάσεις, ζωντανά ηχητικά και οπτικοακουστικά πειράματα και καθηλωτικές παραστάσεις.

Κάθε παράστασή του είναι μια περίτεχνα υφασμένη αλληλεπίδραση ανάμεσα στην παραγωγή, τη μουσική, την τέχνη και την επιστημονική έρευνα, αρχής γενομένης από το επαναπροσδιορισμό εμβληματικών χωρών, όπως το Roundhouse και το Barbican, ως την εκπροσώπηση της techno σε ανέγγιχτα στολίδια όπως είναι το Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Από την αέρινη downtempo electronica, τη φορτισμένη μελωδική techno και το drum & bass που «ταρακουνάει» το δωμάτιο, τα live shows του Max Cooper εγγυώνται ότι θα διατρέξουν όλο το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής. Οι ιδιοφυείς και πρωτότυπες παραγωγές του, οι αδιαμφισβήτητες ικανότητές του ως DJ και οι παραστάσεις του έχουν τιμηθεί με σημαντικές διακρίσεις. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται αρκετές καταχωρήσεις στο RA top 100.

Η κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ «Unspoken Words» μοιάζει να είναι η πιο αποκαλυπτική δουλειά του μέχρι σήμερα, με εντυπωσιακά visuals και «ξεσηκωτικά» κομμάτια. Ο Max Cooper ετοιμάζεται να παρουσιάσει, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022, το πιο τολμηρό club project του σε έναν από τους κατεξοχήν ιστορικούς χώρους της Αθήνας, το Ωδείο Αθηνών.

Nesa Azadikhah 

Music Producer/Dj/Founder & Manager Of Deep House Tehran

Η Nesa Azadikhah είναι DJ, μουσικός παραγωγός και συνθέτης, με έδρα την Τεχεράνη. Από την ηλικία των δεκαέξι ετών, που έπαιζε tonbak και daf σε underground χορευτικούς κύκλους, έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο περιζήτητες καλλιτέχνες και συνθέτες ηλεκτρονικής μουσικής και ήχου στην Τεχεράνη. Είναι ιδιοκτήτρια και διευθύνων σύμβουλος της Deep House Tehran, μία πλατφόρμα ηλεκτρονικής μουσικής που ιδρύθηκε το 2014, για την υποστήριξη, παρουσίαση και προώθηση της δουλειάς τοπικών και διεθνών καλλιτεχνών στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή, εντός και εκτός Ιράν.

Εισιτήρια:

15,00€ - A Προπώληση SOLD OUT

18,00€ - B Προπώληση

22,00€ - Γ Προπώληση

25,00€ - Δ Προπώληση

Δίκτυο προπώλησης:

Online: www.viva.gr/tickets/music/eden-presents-max-cooper/

Τηλεφωνικά: 11876

Σημεία προπώλησης:

Public

Media Markt

Καταστήματα Wind

Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία

Yoleni's Greek Gastronomy  Center (Σόλωνος 9)

Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Χώρος:

Ωδείο Αθηνών

Βασιλέως Γεωργίου Β΄17-19

106 75, Αθήνα

Τηλ: 210 7240673

www.athensconservatoire.gr

max-cooper-poster

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured