«Όλο το 2020, ως χρονιά, έχει τελειώσει», σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Ejekt Festival

«Λογικά, δεν θα έχει δοθεί άδεια για συναυλίες το καλοκαίρι, επομένως το Ejekt Festival θα είναι πρακτικά δύσκολο να πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου», αναφέρει...

news.team
news.team

«Η καλοκαιρινή περίοδος έχει χαθεί» είναι ο τίτλος του χθεσινού ρεπορτάζ του Νικόλα Ζώη στην Καθημερινή. Στο ρεπορτάζ αυτό, εγχώριοι διοργανωτές δεν εκφράζουν μόνο τις ανησυχίες και την αβεβαιότητα του κλάδου τους, αλλά μιλούν για μια χρονιά που έχει σχεδόν... χαθεί.

«Η ζημία είναι ανυπολόγιστη. Εξαρτάται από το οικονομικό μέγεθος των παραγωγών και συναρτάται με την απώλεια των κερδών αλλά και την ύπαρξη των ανελαστικών εξόδων των εταιρειών», αναφέρει στον δημοσιογράφο η Κατερίνα Σταματάκη, πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων και managing director της εταιρείας παραγωγής Prospero. Ενδεικτικά, η Prospero ακύρωσε τις συναυλίες όλων των καλλιτεχνών της (όπως των Δήμητρας Γαλάνη, Νατάσσας Μποφίλιου, Ελένης Τσαλιγοπούλου, Φοίβου Δεληβοριά, Σαβίνας Γιαννάτου, Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη και Κατερίνας Πολέμη), από τις 12 Μαρτίου μέχρι το τέλος Μαΐου, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Στο ίδιο δημοσίευμα, υπάρχουν δηλώσεις του Σταύρου Στριλιγκά, υπεύθυνου της Detox Events (διοργανώτριας του Ejekt Festival, που έχει προγραμματίσει για τις 5 Ιουνίου τη συναυλία των Red Hot Chili Peppers), ο οποίος ισχυρίζεται ότι η ζημία είναι ολοσχερής. «Εχει σταματήσει να υφίσταται το αντικείμενο», λέει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει: «Ολο το 2020, ως χρονιά, έχει τελειώσει. Λογικά, δεν θα έχει δοθεί άδεια για συναυλίες το καλοκαίρι, επομένως το Ejekt Festival θα είναι πρακτικά δύσκολο να πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου. Μην ξεχνάμε και ότι μιλάμε για συναυλίες “εισερχόμενες”, από χώρες όπου η εξέλιξη της πανδημίας έχει άλλους ρυθμούς».

Όλο το ρεπορτάζ μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο 75% η πληρότητα, όχι όρθιοι - διαβάστε αναλυτικά το τι προβλέπεται στις οδηγίες ...

2.000 άτομα είναι η χωρητικότητα, αλλά οι παραστάσεις θα δίνονται για 700 ανθρώπους, όπως ...

Φαίνεται σαν ψέμα, αλλά έστω και μέσω του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου θα έχουμε την ευκαιρία να

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

HOT STORIES

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

Top