Δελτίο Τύπου

Οι θρυλικοί Primordial, οι οποίοι ιδρύθηκαν το 1987 και έχουν στο ενεργητικό τους 7 αλμπουμ και 3 ΕΡ έχουν καθιερωθεί ως το καλύτερο συγκρότημα στο είδος του. Η μοναδικότητά τους εκφράζεται με το πάθος και τη δύναμη της μουσικής τους με τα folk στοιχεία να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο απόρροια της κέλτικης κουλτούρας τους. «Σήμα κατατεθέν» του συγκροτήματος είναι ο τραγουδιστής/στιχουργός και φυσικός ηγέτης, Alan "Nemtheanga", που ειδικά στις live εμφανίσεις τους, τον χαρακτηρίζει η εκφραστικότητά του και το πάθος με το οποίο «ζει» το κάθε τραγούδι, δημιουργώντας στους παρευρισκόμενους οπαδούς μια αξέχαστη και αξιομνημόνευτη epic/black metal εμπειρία.

Με το 2019 να σημάνει την 28η χρονιά της καριέρας τους, οι Primordial επιστρέφουν στην Ελλάδα με το «Exile Amongst the Ruins», δίσκο που ακολουθεί το «Where Greater Men Have Fallen» και τους επιστρέφει σε έναν αμιγώς πιο oldschool δίσκο, με τον Alan να περιγράφει την ενέργεια του ως πιο άμεση, αλλά με τον ήχο να παραμένει οργανικός και αβίαστος. 

Μ’αυτό τον σπουδαίο δίσκο αλλά και με 28 χρόνια ιστορίας στις βαλίτσες τους, οι Primordial επανέρχονται στη χώρα μας για δύο σπουδαία λάιβ, στο Ναό της Αθήνας, το Temple Athens και σ’αυτόν της Θεσσαλονίκης, το Eightball Club. 

Μαζί τους στο live της Αθήνας οι EMBRACE OF THORNS και οι Nefarious Spirit!

Μαζί τους στο live της Θεσσαλονίκης οι SERPENT LORD, οι οποίοι μετά από μια πετυχημένη ευρωπαϊκή περιοδεία με τους Γερμανούς thrashers Necronomicon, επιστρέφουν μετα από καιρό στην πόλη! Έχοντας μαζί τους το ντεμπούτο "Towards The Damned", το οποιο εχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από τον ελληνικό και ξένο τύπο υπόσχονται να σας μυήσουν στην τελετή τους, όπως αποκαλούν τις ζωντανές τους εμφανίσεις. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019, ΑΘΗΝΑ

Temple

Ιάκχου 17, Γκάζι (δίπλα στο μετρό Κεραμεικός)

πόρτες: 20.00

εισιτήρια: 20 ευρώ (προπώληση), 22 ευρώ (ταμείο)

Προπώληση

• Τηλεφωνικά στο 11876

• Reload Stores

• Seven Spots

• Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης

• WIND

• Viva Kiosks (Συνταγμα & Τεχνόπολις)

• Yoleni’s Greek Gastronomy center (Σόλωνος 9, Αθήνα, τηλ.: 2122223623 - www.yolenis.com)

• Ηλεκτρονική προπώληση: http://bit.ly/2XzwDaB 

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Eightball

Πίνδου 1, Λαδάδικα

πόρτες: 20.00

εισιτήρια: 20 ευρώ (προπώληση), 22 ευρώ (ταμείο)

Προπώληση

Nephilim metal store

8ball

musicland

stones rock bar

{youtube}brptIF2sq1c{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured