Δελτίο Τύπου

Η επιστροφή του θρυλικού Αμερικανού DJ, παραγωγού και vocalist στην Αθήνα, είναι γεγονός! Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου το six d.o.g.s υποδέχεται τον πρώτο διεθνή καλεσμένο του για τη σεζόν 2019-20. 

Ο Gregory Broussard, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Egyptian Lover, είναι ενεργός μουσικά από τις αρχές της δεκαετίας του ’80. Υπήρξε εμβληματική φιγούρα της dance και rap σκηνής του Los Angeles, ενώ συνέδεσε το όνομα του με το πρώιμο hip-hop και electro. 

Το single του ‘Egypt, Egypt’ το 1984, τον έκανε ευρύτερα γνωστό ενώ κατόπιν ίδρυσε την δισκογραφική εταιρεία του ‘Egyptian Empire Records’. Ένα από τα highlight της πορείας του υπήρξε η περιοδεία του ως support act στην M.I.A., το 2008. Στις μέρες μας η καριέρα του γνωρίζει εντυπωσιακή αναβίωση και αποτελεί πλέον περιζήτητο remixer. Συνεχίζει να παράγει μουσική αποκλειστικά με αναλογικά μέσα (λέγε με Roland TR-808 μεταξύ άλλων), ενώ οι ζωντανές εμφανίσεις του είναι ένας συνδυασμός DJing με βινύλια και αναπαραγωγής των αυθεντικών συνθέσεων του. 

Μαζί του στο stage της Αβραμιώτου, σε opening και closing καθήκοντα αντίστοιχα, το crew του Entropia Records και ο Lucien Dubazz από το The Four Twenty Kolektiv. 

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Six d.o.g.s.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι (δίπλα στο μετρό/ΗΣΑΠ Μοναστηράκι)

http://sixdogs.gr 

πόρτες: 22.00

εισιτήρια: 12 ευρώ (προπώληση), 15 ευρώ (ταμείο)

Προπώληση

https://www.viva.gr/tickets/music/six-dogs/egyptian-lover-at-six-dogs/  

{youtube}qjFs9CPGhts{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured