Δελτίο Τύπου

Παρασκευή 23 Αυγούστου για πρώτη φορά στο Bolivar Beach Bar η Βερολινέζα Dj/producer Ellen Allien. 

Ενεργή από τα 90s, resident του θρυλικού club #Tresor, ιδρύτρια  του εικονικού label BPitch Control, έρχεται με τον μοναδικό της ήχο για μια βραδιά καταιγιστικού techno.

Μαζί της #Mikee & #Steph

Ένα είδωλο στο χώρο της, η Ellen Allien είναι ένας οραματιστής καλλιτέχνης που κοιτάζει προς το μέλλον για έμπνευση έχοντας ηδη χτίσει μια άκρως επιδραστική αυτοκρατορία techno

Η Ellen διαχειρίζεται δύο ετικέτες (BPith και UFO Inc.), εμφανίζεται τακτικά σε στα μεγαλύτερα clubs και φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο και είναι μια ολοκληρωμένη παραγωγός με οκτώ σόλο άλμπουμ στο ενεργητικό της καθώς και αρκετά singles, EPs και remixes για labels όπως Warp και Mute. Η Ellen έχει επίσης τις δικές της διμηνιαίες εκπομπές 'We Are Not Alone' στο Griessmuehle στην αγαπημένη της πατρίδα το Βερολίνο, και εμφανίζεται σε in-store record shop gigs Vinylism.

Μια συνεχής πηγή νέων ιδεών, ενέργειας και έμπνευσης Η ολοκληρωμένη γνώση και η διαισθητική προσέγγιση της μουσικής από την Ellen Allien αποτελούν μέρος της γενετικής της σύνθεσης. Ο ήχος που αντιμετωπίζει στο μέλλον παίρνει μια επιρροή από το σχέδιο που δημιουργούν οι πρωτοπόροι του techno, ζωγραφίζοντας μια ζωντανή, προφητική εικόνα του πού πηγαίνουμε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Bolivar Beach Bar

Λεωφ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου

πόρτες: 21.00

εισιτήρια: 10 ευρώ

κρατήσεις τραπεζιών: 6970367684

4 άτομα 1 απλή φιάλη 120€ ( συμπεριλαμβάνονται τα εισιτήρια εισόδου )

4 άτομα 1 premium φιάλη 150€ ( συμπεριλαμβάνονται τα εισιτήρια εισόδου )

▲ Private DJ Booth Area ▲ *

4 άτομα 1 premium φιάλη 250€ 

6 άτομα 1 premium φιάλη & 1 Champagne 400€

*Περιορισμένη Διαθεσιμότητα

{youtube}gYeuOHhg54E{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured