Οι Low από τη Μινεσότα αποτελούν ένα είδος θεσμού για την indie rock παγκοσμίως. Έρχονται στο Summer Nostos Festival, έχοντας ολοκληρώσει την παγκόσμια περιοδεία τους και λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ Double Negative. 

Σύμφωνα με τους κριτικούς είναι το καλύτερο της καριέρας τους και εκφράζει ιδανικά την ανησυχία και τον αποπροσανατολισμό που κυριαρχεί στις ΗΠΑ αυτή την εποχή. Οι ίδιοι λένε ότι το Double Negative έχει στοιχεία απόγνωσης, αφού «η αντίδρασή μας, σε μια χαοτική κατάσταση σαν και αυτή, ήταν να απαντήσουμε με κάτι ακόμα πιο χαοτικό». 

Οι συνεχείς πειραματισμοί και η εξέλιξη του ήχου τους, που εξερευνά το μινιμαλισμό και αναδεικνύει την αρμονία των φωνών, είναι βασικά χαρακτηριστικά της δισκογραφίας τους. Άξιοι εκπρόσωποι της slow tempo rock, ιδρύθηκαν από τους Alan Sparhawk και Mimi Parker που γνωρίζονται από εννέα ετών, είναι παντρεμένοι και γονείς δύο εφήβων. Η μπάντα συμπληρώνεται από τον Steve Garrington.

Το Summer Nostos Festival 2019 διοργανώνεται και υλοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

ώρα έναρξης: 22.00

εισιτήρια: είσοδος ελεύθερη

{youtube}TzMo-EpWcPA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured