Δελτίο Τύπου

Οι Αναιρέσεις παραμένουν πιστές στο ετήσιο ραντεβού τους! 

Το Φεστιβάλ Αναιρέσεις επιστρέφει το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου στη Γεωπονική Σχολή ανανεωμένο και έτοιμο να σταθεί στο ύψος των προσδοκιών που έχει το ίδιο δημιουργήσει. Από 7 μέχρι 9 Ιουνίου λοιπόν η Γεωπονική Σχολή γεμίζει με τον αέρα ανατροπής, την μάχιμη δημιουργικότητα και την επαναστατική αναζήτηση των Αναιρέσεων.

7-8-9 Ιουνίου στα γνώριμα μέρη της Γεωπονικής, για μία ακόμη χρονιά 

ετοιμάζονται να υποδεχθούν τις φωνές και τις μελωδίες της ανυπότακτης νεολαίας που ανοίγει δρόμους ανατρεπτικών αγώνων και συμφιλίωσης των λαών, κόντρα στο σκοτάδι της κρίσης και των πολεμικών σειρήνων.

1H ΜΕΡΑ

Oι Στίχοιμα μετά τις σαρωτικές παρουσιάσεις του καινούργιου τους δίσκου Θάλασσα επιστρέφουν στο γνώριμο χώρο της Γεωπονικής για ένα μεγάλο live. Η μοναδική παρουσία των στίχων του Βαλάντη και των παραγωγών της Μαρίνας με το κλίμα των Αναιρέσεων δημιοργεί έναν εκρηκτικό συνδυασμόγια το βράδυ.

Μαζί τους οι Zoro και Buzz πιο δυνατοί και ωριμότεροι από (προ)πέρυσι. Στο πρώτο λάηβ μετά τη παρουσίαση δίσκου της «Δύναμης που δεν υπολογίζαν» οι Zoro & Buzz επιστρέφουν στη σκηνή των Αναιρέσεων. 

Το line-up της πρώτης συναυλίας ολοκληρώνεται με τους μοναδικούς Taburo Bota σε μια από τις λίγες τους εμφανίσεις στην Αθήνα έχοντας στις αποσκευές τους τον εξαιρετικό τους δίσκο «Σπίρτα σε πυρομανείς» αλλά και τον ανερχόμενο Novel729.

2η ΜΕΡΑ

Το Σάββατο οι Αναιρέσεις βάζουν τα καλά τους για μια συναυλία σε ηλεκτρονικούς ήχους που θα ξεκινήσει από νωρίς και θα τελειώσει ….αργά. 

Έτοιμος να ηγηθεί αυτής της συναυλίας ο Κωνσταντίνος Βήτα. Μετά από ένα δίσκο και μια μοναδική συναυλία που ξάφνιασε και συγκίνησε στην αρχή του περασμένου καλοκαιριού με τους Στέρεο Νόβα, ο Κωνσταντίνος Βήτα επανακάμπτει στις προσωπικές του μουσικές. 

Την εκκίνηση της συναυλίας αναλαμβάνει ο Moderator με τους μοναδικούς downtempo sample-based ήχους του ενώ στη συνεχεία το νέο σχήμα των Lip Forensics και η γνωστή παραγωγός Κλεοπάτρα Φυντανίδου μαζί με τον Τζόνυ Καρούτσο επιμελούνται τους ήχους και τη διασκέδαση μας.

3η ΜΕΡΑ

Την Κυριακή 9 Ιουνίου παρουσιάζει μια μοναδική μουσική συνάντηση.

Οι κιθάρες, τα μπάσα και τα ντραμς έχουν τη τιμητική τους. Τη συναυλία ανοίγουν οι Electric Feat μια υποσχόμενη μπάντα που ετοιμάζει το ντεμπούτο της. 

Στη συνέχεια μια από τις πιο ιστορικές μπάντες της ελληνικής ροκ σκηνής επιστρέφει στις Αναιρέσεις για πρώτη φορά μετά το 2015. Οι The Last Drive κυκλοφόρησαν πέρσι το καλοκαίρι το νέο τους άλμπουμ και μοιάζουν αρκετά φρέσκοι για να συνεχίσουν τη μουσική τους πορεία άλλα τόσα χρόνια. Τέλος το φεστιβάλ Αναιρέσεις θα κλείσει μια μεγάλη έκπληξη. 

Οι Radio Moscow αρχίζουν το Ευρωπαϊκό τους tour λίγο νωρίτερα με μια μοναδική εμφάνιση στην Ελλάδα φέρνοντας τα μοναδικά τους reef στα ηχεία της Γεωπονικής.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7, ΣΑΒΒΑΤΟ 8 + ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ιερά Οδός 75

πόρτες: 21.00

εισιτήρια: 5 ευρώ (μονοήμερο), 12 ευρώ (τριήμερο)

{youtube}6z-heO04r64{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured