Δελτίο Τύπου

LEAF DOG (THE FOUR OWLS)
DATKID (SPLIT PROPHETS)
LONG3 (ABOVE THE HOOD)
ILLINFORMED (BROTHERS OF THE STONE)

Η ομάδα φωτιά από την High Focus μας έρχονται για την πρώτη παρουσίαση του άλμπουμ στην Ευρώπη!

Ο δίσκος που έχει συζητηθεί όσο λίγοι μιας και Leaf Dog & Datkid δημιούργησαν το ''CONFESSIONS OF A CRUD LORD'' με συνεργασίες που άφησαν άφωνη όλη τη σκηνή μιας και συμμετέχει ο αφρός της παγκόσμιας underground σκηνής με ονόματα όπως Conway, Westside Gunn και Roc Marciano!!

Mαζί με τον παραγωγό & DJ Illinformed αλλά και τον Long3 από τους Above The Hood συζητάμε για ένα line-up που δύσκολα θα συνυπάρξει ξανά στη χώρα μας!

Leaf Dog

Ένας θρύλος πλέον για την Αγγλική αλλά και Ευρωπαϊκή σκηνή του hip hop και αγαπημένος του Ελληνικού κοινού θα είναι κοντά μας στις 18 Μαΐου στο Club TRES.

MC & παραγωγός με ευρηματικά punchlines που με την ιδιαίτερη χροιά του έχει γράψει τη δική του ιστορία ως μέλος των 3 Amigos, The Four Owls & Brothers Of The Stone και συνεργασίες με ονόματα της παγκόσμιας σκηνής που προκαλούν δέος όπως KRS-One, KOOL G RAP, @Kurupt, Ras Kass, Masta Ace, Roger Rampage Mcnair, Sadat X, Diamond Ditc, Vinnie Paz!

Οι παραγωγές του Leaf Dog η μία καλύτερη από την άλλη αλλά και ως mc οι στίχοι του ταξιδεύουν στην ψυχή όλων των φανς του ανά τον κόσμο και ιδιαίτερα στη χώρα μας που έχει δημιουργήσει ένα κίνημα που λίγοι, ακόμα και καταξιωμένοι Αμερικάνοι καλλιτέχνες, έχουν καταφέρει.

Datkid

Έκανε την εμφάνιση στο κοινό μαζί με τους Split Prophets το 2013 και κατευθείαν έκανε τη διαφορά στη σκηνή του Bristol.

Από τότε μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να κλέβει κάθε φορά τη παράσταση σε κάθε παρουσία σε live η συμμετοχή με την ικανότητα του να ισορροπεί ανάμεσα στο hardcore στυλ και την ιδιαίτερη
τεχνική του.

Φτάνοντας στο τώρα η συνεργασία της χρονιάς και μια από τις καλύτερες κυκλοφορίες της High Focus είναι αυτή με το μέλος και παραγωγό των The Four Owls που φυσικά δεν είναι άλλος από τον Leaf Dog! To άλμπουμ με τίτλο ‘Confessions of A Crud Lord’ κυκλοφορεί στις 17 Μαΐου με συμμετοχές που κόβουν την ανάσα αφού μιλάμε για την αφρόκρεμα της underground σκηνής όπως ο CONWAY, Roc Marci, WESTSIDE GUNN και στην Αθήνα θα γίνει η πρώτη παρουσίαση!

LONG3 - Αντίθεση/Above The Hood

Το μέλος των Above The Hood κατηφορίζει στην πρωτεύουσα για να ενταχθεί σε αυτή τη βραδιά.

Από το 2005 γράφει μουσική για να χαμογελάει και πλέον έχοντας τον προσωπικό του δίσκο με
τίτλο Τρία Λόγια έχει πολλούς λόγους, για την ακρίβεια 24 όσα και τα κομμάτια του άλμπουμ, για να είναι χαρούμενος και να χαμογελάει. Tον Σεπτέμβριο μαζί με τους Above The Hood κυκλοφόρησε το Όραμα το οποίο έγινε viral σε όλη τη χώρα!

Μαζί με τις αρκετές σόλο δουλειές και συμμετοχές σε δίσκου γνωστών καλλιτεχνών ο Long3 βρίσκεται στη καλύτερη φάση της ζωής του και μας έρχεται για να μοιραστεί μαζί μας ένα ολοκληρωμένο & μοναδικό show!

Illinformed

Είναι ένας από τους πιο γνωστούς παραγωγούς στην Αγγλία και το 1/3 των Brothers of the Stone. H πρώτη του κυκλοφορία ήταν η παραγωγή στο κομμάτι 'Chalise' των Jedi Mind Tricks και λογικό ήταν να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία με πολλές ακόμα συνεργασίες με ονόματα όπως ONYX, Apathy, Krs-One, Jam Baxter, Dirty Dike, και πολλοί άλλοι.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΜΑΪΟΥ 2019
Tres
Ζωοδόχου Πηγής 3, Εξάρχεια

πόρτες: 21.30
εισιτήρια: 13 ευρώ (προπώληση), 15 ευρώ (ταμείο)

Προπώληση

Online προπώληση εισιτηρίων μέσω www.viva.gr
Ministry Of Concrete
Gulliver Athens Bar
Άρωμα Πλατείας
Kokkinos Lotos
Superfly Cafe
Jackals Tattoo
Raiden Tattoo Division
Hemperor
Doctor

{youtube}TR2VNtbX02Y{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured