Δελτίο Τύπου

Nature Loves Courage Festival

7+8 Ιούνη 2019
Fortuna Club
Σούγια
Κρήτη

Η παραγωγός σύγχρονης πειραματικής μουσικής και πολυσχιδής περφόρμερ Abyss X προσκαλεί τη φιλόμουση κοινότητα σε ένα διήμερο φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα σε μία από τις πιο διεθνώς αναγνωρισμένες τοποθεσίες της Νότιας Κρήτης, τη μαγική Σούγια.

Ο τίτλος του φεστιβάλ παραπέμπει  στη γνωστή φράση του φιλοσόφου, ανθρωπολόγου και εθνοβοτανολόγου Terence McKenna, οι διαλέξεις και τα βιβλία του οποίου έχουν υπάρξει πηγή έμπνευσης παγκοσμίως και τις ηχογραφήσεις του οποίου η Abyss X έχει συμπεριλάβει σε αναρίθμητα mixes και DJ sets. Το “Nature Loves Courage” προτείνει μια εναλλακτική και πιο οικεία εμπειρία για το κοινό του, μακριά από το κλασικό club στήσιμο που συνήθως προσφέρεται σε events με line up τέτοιου είδους.

Με φόντο τη μαγική φύση της Σούγιας, ο ανοιχτός χώρος του φεστιβάλ φιλοξενεί μόλις 350 επισκέπτες και παρουσιάζει ένα σπάνιο για την Ελλάδα διεθνές lineup που περιλαμβάνει τους Aurora Halal, Juliana Huxtable, Nkisi, Rabit, Ziur, Gabber Eleganza, DEBONAIR, DJ Paypal, Aquarian, Kilbourne και Abyss X. Αναμένεται η ανακοίνωση ενός ακόμα καλλιτέχνη για την ολοκλήρωση του προγράμματός του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Abyss X αναφέρεται στην πατρίδα της την Κρήτη μέσω της δουλειάς της. Η ίδια πέρυσι κυκλοφόρησε το EP της “Pleasures of the Bull” στην παραγωγή του οποίου συμπεριέλαβε και τη συνεργασία της με τη γνώστη Ανωγειανή λυράρισσα Μαρία Σκουλά. Σκοπός του φεστιβάλ για την ίδια είναι να ελκύσει ένα καινούργιο και εναλλακτικό για τον τόπο της κοινό, ένα κοινό με περίεργο πνεύμα, ο σκοπός του οποίου δεν περιορίζεται μόνο στον τουρισμό και τις κλασσικές διακοπές.

Το φεστιβάλ χρηματοδοτείται αποκλειστικά από την αγορά εισιτηρίων, η προπώληση των οποίων έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Γενάρη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:

W: http://naturelovescouragefest.com
FB: https://www.facebook.com/nlcfest/ 

Προμηθευτείτε το Early Bird εισιτήριό σας στη τιμή των 45 ευρώ: https://naturelovescourage2019.eventbrite.ie 

{youtube}Z8FCqbODBgI{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured